Σάββατο 27 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αγωγή της Χρυσής Αυγής κατά της ΠΟΣΠΕΡΤ

Ανακοίνωση από το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ

Αγωγή εναντίον της ΠΟΣΠΕΡΤ και του προέδρου της, Παναγιώτη Καλφαγιάννη, υπέβαλε η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, με την οποία ζητά από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών να καταδικάσει την ΠΟΣΠΕΡΤ με χρηματική ποινή 5.000 ευρώ και τον πρόεδρό της με προσωποκράτηση ενός έτους, αν επιμείνουν στην αρχική τους απόφαση να κάνουν οι εργαζόμενοι στάση εργασίας κάθε φορά που θα προγραμματίζεται μετάδοση των δραστηριοτήτων της από τη δημόσια τηλεόραση.

Στη νέα πρόκληση της φασιστικής ΧΑ, η ΠΟΣΠΕΡΤ με ανακοίνωσή της σχολιάζει πως εγκαλείται από αυτούς που θα έπρεπε να είναι πίσω από τα σίδερα και ότι «φωνάζει ο ...φασίστας να φοβηθεί ο νοικοκύρης...». Καλεί, επίσης, εργαζόμενους, φορείς, σωματεία σε συγκέντρωση τη Δευτέρα 29 Μάη, στις 11 π.μ., στο κτίριο 5 της Ευελπίδων, όπου θα γίνει η ακροαματική διαδικασία.

Αλληλεγγύη από το ΠΑΜΕ

Στη ναζιστική πρόκληση απάντησε το ΠΑΜΕ. Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ αναφέρει ότι εκφράζει την «αλληλεγγύη του στην ΠΟΣΠΕΡΤ, τον πρόεδρό της, συνολικά στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, που έβαλαν στην πράξη εμπόδια για να σταματήσουν τη βρώμικη προπαγάνδα του ναζιστικού εγκληματικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής στην ΕΡΤ».

«Η εγκληματική οργάνωση - συνεχίζει το ΠΑΜΕ - με τα τάγματα εφόδου που με το φασιστικό τους μίσος στόχο έχουν να τσακίσουν το οργανωμένο εργατικό - λαϊκό κίνημα, τους μετανάστες - εργάτες και τους πρόσφυγες θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων, αποκαλύπτουν και μ' αυτή τους την ενέργεια ότι δρουν σαν μαντρόσκυλα του συστήματος. Με την προσφυγή τους στα δικαστήρια αποκαλύπτουν ότι αποστολή και βασικό τους μέλημα έχουν την προστασία και προάσπιση των συμφερόντων των αφεντικών, ότι βρίσκονται στην υπηρεσία των μονοπωλίων, του κεφαλαίου.

Η ναζιστική τους ιδεολογία, η πολιτική τους και η εγκληματική τους δράση θα πάρουν την πρέπουσα απάντηση με την καταδίκη και απομόνωσή τους σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σωματείο, ενώ οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ πρέπει να φράξουν το δρόμο στην προβολή της επικίνδυνης για το λαό προπαγάνδας της».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ