Κυριακή 14 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΜΑΗ 2017
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Λαϊκός ξεσηκωμός ενάντια στη νέα λεηλασία!

Κάλεσμα για λαϊκό ξεσηκωμό ενάντια στη νέα συμφωνία και λεηλασία απευθύνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα. Καθημερινά πραγματοποιούνται εξορμήσεις, συγκεντρώσεις και συζητήσεις σε χώρους δουλειάς, γειτονιές και χωριά.

Μεταξύ άλλων, προγραμματίζονται:

Αύριο, Δευτέρα, στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ στην Ελευσίνα (Δήμητρος 23), θα μιλήσει ο Γιώργος Μπαγιαρτάκης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Στην Αχαΐα, σήμερα, Κυριακή, εξορμήσεις γίνονται σε πόλεις και χωριά της περιοχής, στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, στο «Casino Rio». Αύριο, Δευτέρα, σε εργαζόμενους του δήμου Πατρέων, στη ΔΕΥΑΠ, στον ΟΤΕ Πάτρας, στις αποθήκες της «Lidl», στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, σε σχολεία, στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ στην Πάτρα, σε χώρους δουλειάς στον κλάδο του Μετάλλου, στα έργα της Εθνικής Οδού Πατρών - Κορίνθου, στην ΕΒΟ Αιγίου, σε νοσοκομεία κ.λπ.

Στην Αιτωλοακαρνανία, αύριο, Δευτέρα, στις ιχθυοκαλλιέργειες ΝΗΡΕΥΣ, στην ΑΜΦΙΓΑΛ Αμφιλοχίας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμφιλοχίας, στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, στις υπηρεσίες του δήμου Αμφιλοχίας, στο εργοστάσιο AGRINO κ.α.

Στην Κεφαλονιά, αύριο, Δευτέρα, στις Δημοτικές Υπηρεσίες στο Γηροκομείο και στο Νοσοκομείο Ληξουρίου, στα Ιχθυοτροφεία, στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, στις τράπεζες κ.α.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org