Τρίτη 9 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Eπικύρωση βαθμολογίας, αρχίζουν τα πλέι οφ

Σε ένα επεισοδιακό ΔΣ, από το οποίο για άλλη μια φορά δεν έλειψαν οι διαμάχες μεταξύ των μελών της Super League, η Λίγκα επικύρωσε χτες τη βαθμολογία του πρωταθλήματος για τις θέσεις 1 έως 5, ανοίγοντας το δρόμο έτσι για τη διεξαγωγή των πλέι οφ. Ετσι ο Ολυμπιακός και τυπικά πλέον στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2016-17, μια μέρα μετά την πραγματοποίηση της «φιέστας» στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η βαθμολογία επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία με ψήφους 9 υπέρ και 3 κατά (ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Κέρκυρα).

Πάντως ήταν άλλη μια συνεδρίαση της Λίγκας των ΠΑΕ που στιγματίστηκε από εντάσεις, στις οποίες πρωταγωνίστησαν κυρίως οι εκπρόσωποι των ομάδων κοντά στην «ουρά» της βαθμολογίας.

ΠΛΕΪ ΟΦ: Ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Το ντέρμπι στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, που αποτελεί «ριμέικ» του προχτεσινού τελικού Κυπέλλου, ξεχωρίζει στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ, που θα αρχίσουν την ερχόμενη Κυριακή 14 Μάη. Στο άλλο παιχνίδι ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζεται ότι βάσει της κατάταξης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η ειδική βαθμολογία των ομάδων έχει ως εξής: ΠΑΟΚ 2, Παναθηναϊκός 1, ΑΕΚ 0, Πανιώνιος 0.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ