Τετάρτη 3 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το Σάββατο οι Sober on Tuxedos στο «An Club»

Αυτό το Σάββατο, 6 Μάη, στο «An Club» (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια), θα εμφανιστούν οι Sober on Tuxedos, μαζί με εκλεκτούς μουσικούς της εγχώριας underground σκηνής και, με σύμμαχο τη συναυλιακή εμπειρία, υπόσχονται μια εκρηκτική συναυλία. Θα ακουστεί ακόμα για πρώτη φορά και το νέο single «Best of me».

Οπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου: «Η κυκλοφορία του ντεμπούτο τους από τη "Music Links Knowledge" αποτέλεσε την έναρξη ενός νέου κύκλου για το σχήμα, που δεν άργησε να δει τις πρώτες διακρίσεις, με το παρθενικό τους αυτό πόνημα να σκαρφαλώνει στη θέση 35 του top 75 των charts της IFPI.

Πέραν των εμφανίσεων σε εγχώρια festivals μεγάλης αναγνωρισιμότητας, αλλά και σε one-off εμφανίσεις, τόσο στην Αθήνα, όσο και την υπόλοιπη επικράτεια, στο πλευρό των Nightstalker, 1000mods και Potergeist, μεταξύ άλλων, οι Sober on Tuxedos, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως αποτελούν μία ανήσυχη και αναβράζουσα δύναμη που δεν επαναπαύεται, διοργάνωσαν το δικό τους Sober Fest, που έλαβε χώρα στα τέλη Νοέμβρη 2016, γνωρίζοντας μάλιστα ιδιαίτερη ανταπόκριση από το κοινό».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org