Παρασκευή 31 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
Να μείνει ζωντανός για τετράδα

Με στόχο να διατηρήσει ζωντανές μέχρι τέλους τις ελπίδες του για παρουσία στην πρώτη τετράδα και πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε στο ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.45 EΡΤ2) για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» με απολογισμό 17 νίκες και 11 ήττες βρίσκονται στην 5η θέση, με 4η τη Φενερμπαχτσέ η οποία υπερτερεί στην ισοβαθμία. Η ελληνική ομάδα για να βρεθεί στην τετράδα χρειάζεται 2/2 νίκες στις εναπομείνασες αγωνιστικές (απόψε με ΤΣΣΚΑ και στο φινάλε με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ εκτός έδρας) και η Φενέρ να υποστεί τουλάχιστον μία ήττα (κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης απόψε ή Μπαρτσελόνα την τελευταία αγωνιστική).

Στη σημερινή αναμέτρηση οι «πράσινοι» καλούνται να αντεπεξέλθουν στο πιο δυνατό τους τεστ στη διοργάνωση, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ που διεκδικεί την πρωτιά στην κανονική περίοδο. Οδηγός της ελληνικής ομάδας για σήμερα είναι η εμφάνιση στο αντίστοιχο παιχνίδι στη Μόσχα, όταν παρά την ήττα ο Παναθηναϊκός είχε δείξει πολύ καλή εικόνα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θεωρεί βασικά στοιχεία του παιχνιδιού τον έλεγχο του ρυθμού και την καλή περιφερειακή άμυνα, προκειμένου να μπλοκαριστούν οι άριστοι σουτέρ που διαθέτει η ΤΣΣΚΑ.

  • Αλλα σημερινά παιχνίδια: Γαλατασαράι - Μπασκόνια (20.00 Νovasports 3), Ζαλγκίρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο (20.00 Novasports 2), Ερυθρός Αστέρας - Ούνιξ Καζάν (20.00 Novasports 4), Ρεάλ Μαδρίτης - Φενερμπαχτσέ (22.00 Novasports 2)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ