Τρίτη 7 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτική εξόρμηση για το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ

Δεκάδες είναι οι εκδηλώσεις, οι συσκέψεις και οι περιοδείες που έχουν ήδη πραγματοποιήσει ΚΟ του ΚΚΕ με θέμα τις Θέσεις της ΚΕ για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος, ενώ οι πρωτοβουλίες συνεχίζονται σήμερα και τις επόμενες μέρες. Πιο συγκεκριμένα:

Στην Αττική
  • Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 12.30 μ.μ. στη Φιλοσοφική Σχολή, στην αίθουσα 313, θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ., στην Πετρούπολη, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου (Μπουμπουλίνας & Αθ. Διάκου), θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

  • Αύριο, Τετάρτη:

-- Στη 1 μ.μ. στη Φυσικομαθηματική Σχολή, στο αμφιθέατρο 21 του Μαθηματικού, θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη 1.30 μ.μ., στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (αμφιθέατρο 2 - Γενικές έδρες ΣΕΜΦΕ), θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 2 μ.μ., στη Νομική (αμφιθέατρο 14), θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 2 μ.μ., στις Σχολές Υγείας (αμφιθέατρο ΠΑΘ.ΑΝ), θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στις 12 μ. στο Χημείο (αμφιθέατρο Υ), θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, Γραμματέας της ΤΕ ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνητικών Κέντρων.

  • Την Πέμπτη 9 Μάρτη:

-- Στη 1 μ.μ., στο ΤΕΙ Αθήνας (αμφ. ΣΑΕΤ), θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ., στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο (αίθουσα Α, κάτω από το «Σίδερη»), θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, Γραμματέας της ΤΕ ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνητικών Κέντρων.

-- Στις 7 μ.μ. στη Δραπετσώνα, στο 1ο ΚΑΠΗ (Πόντου 60), θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

  • Την Παρασκευή 10 Μάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., στην Ελευσίνα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

Σε άλλες πόλεις
  • Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Ιστιαίας (καφετέρια «Αίγλη»), θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας.

-- Στις 6.30 μ.μ., οι κλαδικές Οργανώσεις της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας θα προχωρήσουν σε πανεξόρμηση στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

  • Αύριο, Τετάρτη:

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Αλεξάνδρειας καλεί σε σύσκεψη στην αίθουσα του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας Ημαθίας, με ομιλητή τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στην Κοζάνη, θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

-- Στις 10 π.μ., σε περιοδεία στο ΤΕΙ Κοζάνης, θα μιλήσει ο Κώστας Χατζηδαμιανός, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Ορεστιάδα, στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα», θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, Γραμματέας της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

  • Την Πέμπτη 9 Μάρτη:

-- Στις 5 μ.μ., στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, η ΤΟ ΑΕΙ - ΤΕΙ Κ. Μακεδονίας διοργανώνει σύσκεψη με διδακτικό προσωπικό του ΑΠΘ, με ομιλητή τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Χαριλάου Κ. Μακεδονίας καλεί σε σύσκεψη στα γραφεία της, με ομιλητή των Κώστα Κουκούλα, μέλος της ΤΕ Κεντροανατολικών.

  • Την Παρασκευή 10 Μάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Υγείας Κ. Μακεδονίας διοργανώνει σύσκεψη με εργαζόμενους του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», με ομιλήτρια την Ιωάννα Πατελάκη, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ