Τρίτη 7 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απαράδεκτη η απουσία απαντήσεων για τις υποκλοπές

-- Τελικά, τι συμπέρασμα βγάλατε μετά τις καταγγελίες σας για υποκλοπές στο τηλεφωνικό σας κέντρο; Ποιοι τις έκαναν, τι μέτρα ελήφθησαν;

-- Είναι αδικαιολόγητο και απαράδεκτο, μετά από τρεις μήνες να μην έχουν δοθεί ακόμα επίσημα απαντήσεις και εξηγήσεις, από τις εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, τη στιγμή μάλιστα που τα σημαντικά ευρήματα της ΑΔΑΕ επιβεβαιώνουν την καταγγελία μας. Αν από την έρευνα προκύψει ότι έχει γίνει παραποίηση των στοιχείων και αυτών των κλήσεων που αναφέρονται στο πόρισμα της ΑΔΑΕ και γι' αυτές που έχουμε ζητήσει άρση του απορρήτου, τότε αποδεικνύεται ότι τέτοια διαδικασία, τέτοιου επιπέδου, δεν γίνεται με τον οποιονδήποτε τεχνικό τρόπο, δηλαδή από μη εγκεκριμένο προσωπικό, αλλά χρειάζεται παρέμβαση υπηρεσίας. Πρέπει επομένως άμεσα να δοθεί το πόρισμα της εισαγγελίας, μετά την έρευνα της κρατικής ασφάλειας, για μια τόσο σοβαρή υπόθεση.

Δεν σας κρύβω ότι τείνουμε να καταλήξουμε στο πολιτικό συμπέρασμα ότι κάτι σοβαρά ύποπτο συμβαίνει με εμπλοκή συγκεκριμένων κρατικών μηχανισμών και υπηρεσιών, ενώ με την αποκάλυψη και των στοιχείων θα φανούν και οι πιο συγκεκριμένες πολιτικές και ποινικές ευθύνες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ