-- Η Πανελλήνια Ενωση Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ) οργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 19 Φλεβάρη, στις 11 π.μ., στο Μουσείο Μακρονήσου (Αγ. Ασωμάτων 31, Θησείο). Στην εκδήλωση θα τιμηθούν επιζώντες Μακρονησιώτες, ενώ θα ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση θα είναι επίσης αφιερωμένη στον Μενέλαο Λουντέμη, με αφορμή την 40ή επέτειο του θανάτου του.
-- Το Παράρτημα Βύρωνα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνει ΕΠΟΝίτικο γλέντι, αφιερωμένο στη συμπλήρωση 74 χρόνων από την ίδρυση της ΕΠΟΝ, την Κυριακή 19 Φλεβάρη, στις 5 μ.μ., στα γραφεία του (Κορυτσάς 2 και Κωνσταντιλιέρη).
-- Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ) καλεί σε εκδήλωση την Τετάρτη 22/2, στις 5.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Crystal City» (Αχιλλέως 4, πλατεία Καραϊσκάκη, Μεταξουργείο).