Πέμπτη 16 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Μέρα πανελλαδικής δράσης στις 23 Φλεβάρη

Μέρα πανελλαδικής δράσης για «Μαζικούς - Μόνιμους Διορισμούς στα Σχολεία, Κάλυψη των Σύγχρονων Μορφωτικών Αναγκών» θα είναι η Πέμπτη, 23 Φλεβάρη, με κινητοποίηση στην Αθήνα στο υπουργείο Παιδείας στις 2 το μεσημέρι και αντίστοιχες κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα.

Προχτές, μετά από κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αναπληρωτών - Ωρομισθίων, έγινε στα γραφεία της ΔΟΕ μαζική σύσκεψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών, στην οποία συζήτησαν για την οργάνωση της δράσης τους για την επιτυχία της κινητοποίησης της 23ης Φλεβάρη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων από τις ΕΛΜΕ Πειραιά, Β' Δυτ. Αττικής και Στ' ΕΛΜΕ και των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Σεφέρης», «Σωκράτης», «Παπαμαύρος», «Ιμβριώτη», «Ελλη Αλεξίου», «Πρόοδος», που έχουν πάρει απόφαση για συμμετοχή στην κινητοποίηση της 23ης Φλεβάρη.

Οπως επισημαίνει η «Πρωτοβουλία», οι αναπληρωτές που πήραν το λόγο τόνισαν ότι πρέπει να μπει τέρμα στην αδιοριστία, στην ελαστική εργασία, στην κινητικότητα, στη διάσπαση των αναπληρωτών, στις ομαδοποιήσεις και στην ανθρωποφαγία. Οτι δεν πάει άλλο και ο αγώνας για μόνιμη, σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη δικαιώματα εργασιακά και συνδικαλιστικά πρέπει να ενταθεί. Επίσης, ότι είναι απαραίτητο αυτή η δράση για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους πρέπει να συνδεθεί με τον αγώνα όλων των εργαζομένων και γι' αυτό η συμμετοχή τους στα πανελλαδικά συλλαλητήρια της 21ης Φλεβάρη επιβάλλεται να είναι μαζική και δυναμική.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ