Πέμπτη 16 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Πλούσιο πολιτικό άνοιγμα με το κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ

Πλήθος συσκέψεων, εκδηλώσεων και περιοδειών οργανώνει η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ την τρέχουσα και την επόμενη βδομάδα, με βασικό υλικό των εξορμήσεων το νέο 4σέλιδο του Κόμματος με τίτλο «Η δύναμή σου είναι εδώ! Με το ΚΚΕ στο δρόμο της ριζικής αλλαγής! Μπορείς να τους νικήσεις αν το αποφασίσεις!». Παράλληλα, οι Τομεακές Οργανώσεις κορυφώνουν τη δράση τους το επόμενο διάστημα με διάφορες εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα θα γίνουν περιοδείες στο ΙΕΚ Δέλτα, στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, στα καταστήματα «Attica», στο νυχτερινό ΕΠΑΛ «Κόκκινο», αύριο στη σχολή Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και στα επισιτιστικά καταστήματα στην Τούμπα και το Σαββατοκύριακο στα «Todaylicious», στα καταστήματα «Mikel» και «Σταγκίδη», στο «One Salonica Mall», στα επισιτιστικά καταστήματα στα Λαδάδικα. Οι περιοδείες σε χώρους δουλειάς, μαθητείας και σε καταστήματα θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Ακόμα, είναι προγραμματισμένα τα εξής:

  • Αύριο, Παρασκευή:

-- Εκδήλωση των Οργανώσεων Εργων Υποδομής του ΤΕΙ, στο Συνδικάτο Οικοδόμων, στις 6 μ.μ., με ομιλητή τον Βασίλη Μπαλτίκα, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση των Οργανώσεων Σταυρούπολης με θέμα «Ηξερες ότι 8 άνθρωποι έχουν εισοδήματα όσο το 50% του πληθυσμού της Γης; Γιατί δεν υπάρχει ούτε ευρώ για το σχολείο μας, για μας, τις οικογένειές μας;», στις 6.30 μ.μ., στην οδό Κολοκοτρώνη 33, στη Σταυρούπολη.

  • Το Σάββατο 18 Φλεβάρη:

-- Σύσκεψη των ΟΒ Μαθητών Ευόσμου με θέμα «Το 1% ελέγχει μεγαλύτερο πλούτο από το 99% του υπόλοιπου πληθυσμού! Και μετά μας λένε ότι φταίνε οι πρόσφυγες», στις 6 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ στον Εύοσμο. Θα ακολουθήσει προβολή ταινίας.

-- Εκδήλωση της Οργάνωσης Κιλκίς με θέμα «Τι σχολείο έχουμε ανάγκη σήμερα;», στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, στις 6 μ.μ., με ομιλητή τον Γιάννη Κανάτσιο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Την Κυριακή 19 Φλεβάρη:

-- Σύσκεψη της ΟΒ Μαθητών Μουσικού σχολείου με θέμα «Τι σχολείο έχουμε ανάγκη σήμερα;» στις 6 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ