Σάββατο 11 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η Ρίτα Αντωνοπούλου μεταμορφώνεται σε Μήδεια του έρωτα

akis christou

Η Ρίτα Αντωνοπούλου μεταμορφώνεται σε Μήδεια του έρωτα... για να διηγηθεί μέσα από τραγούδια την ιστορία κάθε ανθρώπου που ερωτεύεται οριστικά και αμετάκλητα. Πρόκειται για την παράσταση με τίτλο «Του Ερωτα...» που από την Τετάρτη 15 Φλεβάρη και για τέσσερις παραστάσεις (22/2, 1/3, 8/3) παρουσιάζεται στη θεατρική σκηνή του gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι, τηλ. 210.3460.347).

Μία γυναίκα αλλάζει πατρίδα για χάρη του έρωτα, μαθαίνει μια ξένη γλώσσα, ζει σε έναν κόσμο που δεν την καταλαβαίνει κι εκείνη δεν κατανοεί. Παγιδευμένη στο χώρο και στο χρόνο. Μακριά από τον τόπο της χωρίς προοπτική. Κουβαλά στη βαλίτσα της το παρελθόν και το μέλλον της και διαπιστώνει πως οι μεγάλοι έρωτες, ποτέ, δεν είναι για πάντα.

Η παράσταση «Του Ερωτα...» είναι ένα μεικτό θέαμα, όπου η μουσική συναντά το θέατρο, στη θεατρική σκηνή του gazarte με την Ρίτα Αντωνοπούλου σε 7 ερωτικά ποιήματα, 18 τραγούδια και 11 αποσπάσματα από τη Μήδεια του Ευριπίδη.

Ενορχήστρωση: Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Σταύρος Καβαλιεράτος. Κιθάρα: Μανόλης Ανδρουλιδάκης. Κοντραμπάσο: Σταύρος Καβαλιεράτος. Ακορντεόν: Τάσος Αθανασιάς. Σκηνοθεσία: Λευτέρης Γιοβανίδης. Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος. Κείμενα, επιλογή τραγουδιών: Κωνσταντίνα Βαρσάμη.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org