Τετάρτη 1 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο λαός να γυρίσει την πλάτη σε φανερούς και κρυφούς εκβιασμούς

Να μην αποδεχτεί ως μονόδρομο τα νέα βάρβαρα μέτρα για το κλείσιμο της «αξιολόγησης» και τα επόμενα που παζαρεύουν σε βάρος του για μετά το 2018

Σκηνικό εκβιασμού του λαού στήνουν κυβέρνηση - κουαρτέτο και τα άλλα αστικά κόμματα της αντιπολίτευσης, προκειμένου να αποδεχτεί αδιαμαρτύρητα το αντιλαϊκό πακέτο που διαπραγματεύονται στις πλάτες του.

Τα σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες μέρες και οι «αβεβαιότητες» που προκαλεί η καθυστέρηση της «αξιολόγησης», αντανακλούν ανησυχίες της αστικής τάξης που καμιά σχέση δεν έχουν με τα λαϊκά συμφέροντα και αξιοποιούνται για να εγκλωβίσουν το λαό σε ψευτοδιλήμματα.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση διαμορφώνει «συμβιβαστική» πρόταση προς το κουαρτέτο, στην οποία περιλαμβάνονται τα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν πέσει στο τραπέζι για μετά το 2018, επιζητώντας ανταλλάγματα σε σχέση με το χρέος.

ΚΚΕ: «Ο λαός έχει μεγάλη εμπειρία για να μην πέσει στην παγίδα "της Σκύλλας ή της Χάρυβδης". Να γυρίσει την πλάτη στους νέους φανερούς και κρυφούς εκβιασμούς και να διεκδικήσει ζωή με δικαιώματα και αξιοπρέπεια».


ΣΕΛ.  3   -   4

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ