Κυριακή 29 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Η αλληλεγγύη πολλαπλασιάζει τη δύναμη και την αντοχή τους

Την αλληλεγγύη και την υποστήριξή τους στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς εκφράζουν δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις και μαζικοί φορείς. Να στηρίξουν μαζικά τα αγροτικά μπλόκα και τις αγροτικές κινητοποιήσεις καλεί τους εργαζόμενους η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ. Την αλληλεγγύη τους έχουν εκφράσει η ΟΓΕ και η ΕΕΔΥΕ.

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας υποδέχτηκε τους αγρότες με συγκέντρωση που οργάνωσε στον κόμβο της Νίκαιας, με τους εργαζόμενους να συνοδεύουν με την πορεία τους τα τρακτέρ που παρατάχθηκαν στην Εθνική οδό. Τις αγροτικές κινητοποιήσεις στηρίζουν, μεταξύ άλλων, τα Εργατικά Κέντρα Αρτας, Αγρινίου, Λαμίας, Νάουσας και το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο.

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ και ΠΕΣ/ΝΑΤ χαιρέτισαν τις αγροτικές κινητοποιήσεις «επιστρέφοντας» την αλληλεγγύη που δέχθηκαν πριν λίγο καιρό, στη διάρκεια του πολυήμερου απεργιακού αγώνα των ναυτεργατών, από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων που με ανακοίνωσή της είχε καταγγείλει την προσπάθεια της κυβέρνησης να καλλιεργήσει τον «κοινωνικό αυτοματισμό», αξιοποιώντας και τη στάση μερίδας παραγωγών.

Τη στήριξή τους εκφράζουν επίσης δεκάδες Ομοσπονδίες και Σωματεία, φοιτητικοί Σύλλογοι και άλλοι φορείς του κινήματος σε όλη τη χώρα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ