Σάββατο 28 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Κινητοποιήσεις σε «Ευαγγελισμό» και «Γ. Γεννηματάς»
  • Παράσταση διαμαρτυρίας των εργολαβικών και επικουρικών εργαζομένων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31/1, στις 8 π.μ., στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Ευαγγελισμού», με πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Κύρια αιτήματα του Σωματείου είναι: Να μην απολυθεί κανείς. Μονιμοποίηση των εργαζομένων με ελαστικές εργασιακές σχέσεις. Επιπλέον προσλήψεις σύμφωνα με τις ανάγκες. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη δικαιώματα.

  • Την Τετάρτη 1/2, στο πλαίσιο της πανελλαδικής στάσης εργασίας στα δημόσια νοσοκομεία (7.00 - 15.00), η Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας Αττικής του ΠΑΜΕ και η Επιτροπή Αγώνα του νοσοκομείου «Γεννηματάς» καλούν σε κινητοποίηση έξω από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν ότι «η κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά, ασθενείς και εργαζόμενοι, διαψεύδει την κυβερνητική προπαγάνδα περί "αναβάθμισης των δημόσιων νοσοκομείων"» και ζητούν: Να ενισχυθεί το «Γεννηματάς» με το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό και πλήρη κρατική χρηματοδότηση. Να μονιμοποιηθούν όλοι οι επικουρικοί, συμβασιούχοι και εργολαβικοί εργαζόμενοι. Να πληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα και να δοθούν τα χρωστούμενα ρεπό και μέρες άδειας. Να ανακληθεί η συγχώνευση της Καρδιολογικής Μονάδας και Υπομονάδας και η τρομοκρατική μετακίνηση νοσηλεύτριας. Να καλυφθούν οι ανάγκες σε φάρμακα και υλικά και να εξασφαλιστεί η επαρκής συντήρηση υποδομών και μηχανημάτων. Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία. Κατάργηση των πληρωμών των ασθενών.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org