Τετάρτη 25 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στην Ειδική Αγωγή

Συνέντευξη Τύπου με σκοπό να αναδείξουν τις τραγικές εξελίξεις στο χώρο της Ειδικής Αγωγής και την ανάγκη συντονισμένης αγωνιστικής απάντησης, παραχωρούν σήμερα Τετάρτη, το Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες Ιδρύματα Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ), η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων, στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία του Σωματείου (Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος).

Σε αυτό το πλαίσιο, οι διοργανωτές της συνέντευξης καλούν μαζικούς φορείς σε πλατιά σύσκεψη για την Ειδική Αγωγή, τη Δευτέρα 30/1, στις 12 το μεσημέρι, ενώ την Κυριακή 29/1 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ, στις 10.30 π.μ. (Χαλκοκονδύλη 37, 5ος όροφος).

Επίκαιρη Ερώτηση για το θέμα κατέθεσε το ΚΚΕ

Το ζήτημα των σοβαρών προβλημάτων των οικογενειών και των εργαζομένων στις υπηρεσίες Ειδικής Αγωγής που βγαίνουν στην επιφάνεια με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να υπογραφούν νέες συμβάσεις μεταξύ του ΕΟΠΥΥ και των ιδιωτικών κέντρων και αυτοαπασχολούμενων, φέρνει στη Βουλή το ΚΚΕ, με Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του Κόμματος, Χρ. Κατσώτης, προς τον υπουργό Υγείας, Α. Ξανθό.

Η συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης στην Ολομέλεια της Βουλής είναι προγραμματισμένη να γίνει αύριο το πρωί.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ