Τετάρτη 18 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Τελευταία ευκαιρία για τους «δικέφαλους»

Το τελευταίο τους χαρτί για τους στόχους τους παίζουν σήμερα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 13ης και προτελευταίας αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του FIBA Champions League. Οι δύο «δικέφαλοι» βρίσκονται σε διαφορετική μοίρα, με την Ενωση να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο αλλά να επιδιώκει μέχρι τέλους τη 2η θέση (στέλνει απευθείας στους «16») ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να οριστικοποιήσει την παρουσία του στον επόμενο γύρο.

Για τον 5ο όμιλο η ΑΕΚ θα δοκιμαστεί στο Βελιγράδι (21.00 ΕΡΤ3), σε ένα καθοριστικό παιχνίδι, με την Παρτιζάν, η οποία μαζί με τη γερμανική Λούντβιγκσμπουργκ ισοβαθμεί στη 2η θέση με απολογισμό 8 νίκες - 4 ήττες. Οι «κιτρινόμαυροι» προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί θέλουν τη νίκη σήμερα (πιάνουν την Παρτιζάν και υπερτερούν στην ισοβαθμία) αλλά και στο φινάλε με τη Ζιελόνα Γκόρα εντός ευελπιστώντας παράλληλα σε ήττα της Λούντβιγκσμπουργκ.

Στον 3ο όμιλο, ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται εκτός θέσεων πρόκρισης (οι τέσσερις πρώτες) όντας 5ος με απολογισμό 6 νίκες - 6 ήττες, υποδεχόμενος σήμερα στην Πυλαία την Ολντερμπουργκ (19.00 Novasports 4) θέλει μόνο νίκη προκειμένου να κλειδώσει την παρουσία του στον επόμενο γύρο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ