Τετάρτη 22 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δυναμικό άνοιγμα στη νεολαία

Πλησιάζοντας προς το κεντρικό τριήμερο του 27ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη, που θα γίνει στις 14, 15 και 16 Σεπτέμβρη στη Νέα Παραλία, ολοένα και πληθαίνουν οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις της Οργάνωσης. Εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες η ΚΝΕ έρχεται καθημερινά σε επαφή με δεκάδες νέους στην περιφέρεια της Θεσσαλονίκης και τους καλεί να αλλάξουν τη ζωή τους, αλλάζοντας τον κόσμο.

Μόνο μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, το φεστιβάλ της ΚΝΕ, μέσα από τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις, θα ταξιδέψει σε Κορδελιό, Μαλακοπή, Τούμπα, Ε` Διαμέρισμα, Θέρμη, Καλοχώρι και Ευαγγελίστρια.

Αναλυτικά η Οργάνωση Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ οργανώνει προφεστιβαλικές σήμερα Τετάρτη 22 Αυγούστου σε:

Μαλακοπή, 8.30μμ, στο Τσιμεντένιο Πάρκο, με θέμα την επέμβαση του ΝΑΤΟ στην ΠΓΔΜ και πόλεμος. Επίσης στο Πάρκο Φυτωρίου στο Ε` Διαμέρισμα, με θέμα τον «τρομονόμο». Στη διάρκεια της εκδήλωσης που θα ξεκινήσει στις 8.30 θα προβληθεί και η ταινία «ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο».

Αύριο Πέμπτη 23 Αυγούστου προφεστιβαλικές θα γίνουν στην πλατεία της Θέρμης (8.30μμ) με θέμα τον πόλεμο και στο Πάρκο Κρήτης (8.30μμ) του Ε` Διαμερίσματος με θέμα «Πολιτισμός, εμπόρευμα και παθητικός θεατής».

Στις 24, 25 και 26 Αυγούστου στο γήπεδο Αναγέννησης θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο πλέον αθλητικό ραντεβού της οργάνωσης, το τουρνουά μπάσκετ. Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται καθημερινά 7 - 8μμ στο τηλέφωνο 930106.

Και η επόμενη εβδομάδα ξεκινά δυναμικά. Ο Εργατικός Τομέας της ΚΝΕ οργανώνει εκδήλωση στην περιοχή Ευαγγελίστρια του Δήμου Αγίου Παύλου, με θέμα τους νέους μετανάστες.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ