Παρασκευή 2 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ από το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας

Συγκέντρωση έξω από τη ΔΕΗ στη Λευκάδα πραγματοποίησε χτες το πρωί το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας - Βόνιτσας, στηρίζοντας τον αγώνα των 40 εργαζομένων στην εταιρεία «ΤΡΙΚΑΤ ΑΕΚΤΕ» (ΓΑΝΤΖΟΥΛΑ) στο εργοτάξιο στην Αρτα που έχει αναλάβει την εκτέλεση έργων για λογαριασμό της ΔΕΔΔΗΕ για την περιοχή Αρτας - Λευκάδας - Βόνιτσας. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από την Πέμπτη 3 Νοέμβρη, διεκδικώντας δεδουλευμένα που ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ για τον καθένα.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, αποκλείστηκε συμβολικά το εμπορικό τμήμα της ΔΕΗ και το τμήμα του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ αντιπροσωπεία τους επέδωσε στους αντίστοιχους προϊσταμένους υπόμνημα με τα αιτήματά τους. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν αντιπροσωπείες εργαζομένων της «ΤΡΙΚΑΤ», από Αρτα και Βόνιτσα, ενώ την αλληλεγγύη τους εξέφρασαν το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Λευκάδας, το Σωματείο Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Επισιτισμού - Τουρισμού και άλλα σωματεία που συσπειρώνονται στη δύναμη του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας - Βόνιτσας.

Οι συγκεντρωμένοι με πανό, ντουντούκες και ανακοινώσεις έκαναν γνωστά τα αιτήματά τους και προειδοποίησαν ότι ανάλογα με τις εξελίξεις και τις απαντήσεις που θα λάβουν θα προχωρήσουν σε νέα κινητοποίηση στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στη Λευκάδα την Τρίτη 6 Δεκέμβρη. Κάλεσαν, παράλληλα, στην πανεργατική απεργία την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ