Τετάρτη 16 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Αποστολές εκτός έδρας για Δικεφάλους

Μετά τη δική τους μονομαχία για το πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο, οι δύο Δικέφαλοι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ρίχνονται σήμερα στην 5η αγωνιστική των ομίλων τους για το Fiba Champions League, έχοντας και δυο αποστολές εκτός έδρας.

Οι κιτρινόμαυροι θα αγωνιστούν στη Γερμανία με την Λούντβιγκσμπουργκ (21.30 Nοvasports 3) για τον 5ο όμιλο, θέλοντας τη νίκη, που, σε πρώτη φάση, εάν την πετύχουν, τους διατηρεί στο δεύτερο σκαλοπάτι και στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μπεσίκτας. Στην ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς, η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά από τις συνεχόμενες επιτυχίες επί Σάσαρι, την προηγούμενη αγωνιστική, και ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα, και η αισιοδοξία για σήμερα είναι διάχυτη. Ο Σλοβένος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Σαφώς πιο δύσκολη θεωρείται η αποστολή του ΠΑΟΚ που θα αγωνιστεί στη Λιθουανία με αντίπαλο την πρωτοπόρο και αήττητη του 3ου ομίλου Νεπτούνας (19.00 Νovasports 3). Ο Δικέφαλος με απολογισμό μέχρι τώρα 2 νίκες 2 ήττες, που τον έχουν αφήσει στην 4η θέση, επιδιώκει να κάνει την έκπληξη που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά μετά τις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες από Βιλερμπάν και ΑΕΚ.

Για τον ίδιο όμιλο σήμερα θα γίνουν και τα παιχνίδια Ουσάκ - Ολεντμπουργκ (19.00), Βαρέζε - Ρόσα Ράντομ (21.30).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ