Κυριακή 13 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα, Κυριακή:

Στις 11.30 π.μ., στο μνημείο του Ανάποδου (Δερβένι), η ΚΟ Εύβοιας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ, τιμώντας το Ανεξάρτητο Τάγμα Εύβοιας του ΔΣΕ και τους αρχηγούς του Θύμιο Καψή (καπετάν Ανάποδο) και Γιώργη Βλαχούτσικο (καπετάν Ευβοιώτη). Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, Γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα «Ο Ικαρος» των αδελφών Κουτσουφλάκη, στο Προκόπι.

Στις 7 μ.μ., στο Παλαιό Φάληρο στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλοίσβου, διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα «Η γυναίκα στην Αντίσταση και τον ΔΣΕ». Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τη Γυναικεία Ισοτιμία και Χειραφέτηση.

-- Την Τρίτη 15/11, εκδήλωση προς τιμήν των 70 χρόνων από την ίδρυση του ΔΣΕ οργανώνει η ΤΟ Βορειοδυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης, στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», στη Σταυρούπολη. Θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφίας, προβολή βίντεο και παρουσίαση «ανέκδοτων» τραγουδιών του ΔΣΕ από το συγκρότημα της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ