Τετάρτη 26 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τρεις γυναίκες εξομολογούνται τραγουδώντας

Από τη Δευτέρα 31 Οκτώβρη και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο, τρεις γυναίκες, η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Αναστασία Μουτσάτσου και η Μυρτώ Αλικάκη, εξομολογούνται ιστορίες, μελωδίες και πάθη μιας ζωής. Συναισθήματα καταπιεσμένα από γυναίκες και άνδρες, εγκλωβισμένους σε ρόλους αρχετυπικούς. Ενας αγώνας για την επιβίωση και την ελευθερία και ουσιαστικά η αναζήτηση της μοναδικής συγκολλητικής ουσίας, που είναι η αγάπη.

Μια μουσικοθεατρική παράσταση, όπου ο λόγος πλέκεται μαγικά με τη μουσική και τα τραγούδια, με σκοπό την κάθαρση μέσω της εξομολόγησης, σκηνοθετημένη από την Ελένη Γκασούκα. Το κείμενο υπογράφει η Αναστασία Μουτσάτσου, που είχε και την ιδέα της παράστασης.

Σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια: Μαρία Φιλίππου. Σχεδιασμός φωτισμών: Κατερίνα Μαραγκουδάκη. Πιάνο, πλήκτρα και επιμέλεια ορχήστρας: Γιώργος Τσοκάνης. Μπουζούκι: Γιώργος Καραμφίλλης. Ακορντεόν: Νίκος Παπαναστασίου. Κιθάρα: Βασίλης Κετεντζόγλου. Επιμέλεια παραγωγής: Γιώργος Γκώνιας. Ωρα προσέλευσης: 20.00. Ωρα έναρξης: 21.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ