Βιβλιοπαρουσιάσεις της έκδοσης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ «Το ΚΚΕ στον ιταλοελληνικό πόλεμο 1940-41» διοργανώνονται από Οργανώσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα:
-- Σήμερα, Κυριακή, στις 5 μ.μ., στην Αρτέμιδα, στο κτίριο «Ξενοφών» (Γυάλινο κτίριο), με ομιλήτρια την Βίκυ Κιτάνη, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.
-- Σήμερα, Κυριακή, στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Φιλαδέλφειας, από την Κομματική Οργάνωση Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας. Την παρουσίαση θα κάνει ο Μάνος Θερμός, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής.
-- Την Κυριακή 6/11, στις 6.30 μ.μ., στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορωπίου (πεζόδρομος Παπασιδερή), με ομιλήτρια την Τούλα Μητσέα, μέλος της ΕΟΕ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.