Τετάρτη 19 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
«Το χώμα που πατάς λευτέρωσαν με αγώνα ΕΑΜ - ΕΠΟΝ - ΕΛΑΣ»

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Αθήνας της ΚΝΕ διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση με κεντρικό σύνθημα «Μάθε την αλήθεια! Το χώμα που πατάς λευτέρωσαν με αγώνα ΕΑΜ - ΕΠΟΝ - ΕΛΑΣ». Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 23 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ιλίου και θα περιλαμβάνει: Παρουσίαση του βιβλίου «Το ΚΚΕ στον Ιταλοελληνικό πόλεμο», από τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, αφιέρωμα στο αντάρτικο τραγούδι και έκθεση φωτογραφίας και άλλου υλικού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το Περιφερειακό Συμβούλιο της Οργάνωσης αποφάσισε να διακινήσει πλατιά μέχρι και τη μέρα πραγματοποίησής της την έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Το ΚΚΕ στον ιταλοελληνικό πόλεμο», φιλοδοξώντας το σύνολο των μελών και φίλων της Οργάνωσης να την προμηθευτούν και να τη μελετήσουν. Παράλληλα, για την πρόσβαση στο χώρο της εκδήλωσης το Περιφερειακό Συμβούλιο δρομολογεί πούλμαν στις 17.30 από τα παρακάτω σημεία: Παλατάκι Χαϊδαρίου, Μπαρουτάδικο Αιγάλεω, Μετρό Ανθούπολη Περιστέρι, πλατεία Καράβου Μενίδι.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Αθήνας καλεί το λαό και τη νεολαία της περιοχής να πάρουν μέρος στην εκδήλωση ιδιαίτερα σήμερα, που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει το θράσος να εμφανίζεται ως «υπερασπιστής» αυτού του ηρωικού αγώνα με τελικό σκοπό να ξεπλύνει τη δική της βρώμικη δουλειά και τις τεράστιες υπηρεσίες που προσφέρει στο σύστημα, ενώ ταυτόχρονα επιχειρεί να διαστρεβλώσει, να αμαυρώσει, ακόμα και να καπηλευτεί λαμπρές σελίδες της Ιστορίας του ΚΚΕ και του εργατικού - λαϊκού κινήματος στην Ελλάδα. «Οι σημαίες του ΕΑΜ, του ΕΛΑΣ, της ΕΠΟΝ δεν μπαίνουν δίπλα στις σημαίες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ που διεξάγουν ιμπεριαλιστικούς πολέμους, τσακίζουν εργατικά δικαιώματα και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τις σηκώνει ψηλά! Ο ηρωικός αγώνας της Εθνικής Αντίστασης και μετέπειτα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας δεν μπαίνει στο μουσείο, αλλά αποτελεί πηγή έμπνευσης και άντλησης χρήσιμων συμπερασμάτων για τους αγώνες που πρέπει να δώσουμε και δίνουμε σήμερα. Εμπνεόμαστε - διδασκόμαστε - συνεχίζουμε. Το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός», τονίζει το Περιφερειακό Συμβούλιο της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ