Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Νέες υπογραφές στο κάλεσμα με αιχμή τις Συμβάσεις

Τις 299 έχουν φτάσει οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα Εργατικών Κέντρων - Ομοσπονδιών για οργάνωση της πάλης με αιχμή τις Συλλογικές Συμβάσεις.

Οι τελευταίες αποφάσεις στήριξης του κοινού καλέσματος προέρχονται από τα Σωματεία Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Βορείου Ελλάδος, Εργαζομένων Δήμου Καλλιθέας, Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων, Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων, Οικοδόμων Ικαρίας και Φούρνων, Προσωπικού Ελληνικής Εταιρείας «Coca - Cola» Αθήνας, Εργατοϋπαλλήλων HQF (ΚΑΝΑΚΙ) Εργοστάσιο Μαγούλας, Εργαζομένων «ΝΗΡΕΑΣ» Ν. Εύβοιας, Εργατοϋπαλλήλων και Τεχνιτών «ΚΕΛΑΪΔΙΤΗ και ΣΙΑ ΑΕ», η Αιτωλοακαρνανική Ενωση Χειριστών Βοηθών - Λιπαντών Εκσκαπτικών Ανυψωτικών Μηχανημάτων, το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αγιος Δημήτριος» Θεσσαλονίκης, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν. Αχαΐας, το Σωματείο Τύπου - Χάρτου Ν. Λάρισας, το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» και η Ενωση Λογιστών Ν. Λάρισας.

Στο μεταξύ, παίρνοντας την πρωτοβουλία στην κατεύθυνση που υπαγορεύει και το κείμενο - κάλεσμα των συνδικαλιστικών οργανώσεων, η Ομοσπονδία Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών καλεί σε σύσκεψη τα σωματεία της Αττικής, την Κυριακή 18/9, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (Γ' Σεπτεμβρίου 48β, 2ος όροφος). Στη σύσκεψη θα συζητηθούν η παραπέρα οργάνωση της πάλης για την υπογραφή νέων κλαδικών συμβάσεων, αλλά και η απάντηση που χρειάζεται να δώσει ο κλάδος απέναντι στη νέα επίθεση της κυβέρνησης και των βιομηχάνων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ