Τρίτη 13 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Περιοδεία του ΚΚΕ για την άμεση λήψη μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας

Την Πέμπτη 15/9, στις 6 μ.μ., αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αποτελούμενη από τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος, τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο Αττικής, και τους δημοτικούς συμβούλους του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού, στην περιοχή του Κοκκινόπουλου (οδός Λάμπρου Κατσώνη).

Στη συγκεκριμένη περιοχή είχαν γίνει σοβαρές ζημιές σε κατοικίες, καταστήματα και υποδομές από τις πλημμύρες της 22ης Οκτώβρη του 2015. Το πλέον σοβαρό ζήτημα στην περιοχή είναι η σταθερή αποσάθρωση των πρανών του Κηφισού που θέτει σε κίνδυνο τη στατικότητα τόσο της οδού Λάμπρου Κατσώνη όσο και τμήματος της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής στην περιοχή δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση αντιπλημμυρικής θωράκισης και ο κίνδυνος για τους κατοίκους και τις περιουσίες τους σε μια έντονη νεροποντή είναι πολύ μεγάλος.

Σε ανακοίνωσή τους, οι ΚΟ Αγ. Αναργύρων - Καματερού της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ αναδεικνύουν τις τεράστιες και εγκληματικές ευθύνες όλων των έως σήμερα κυβερνήσεων και τοπικών αρχών, που μονίμως τοποθετούν τα ζωτικής σημασίας αντιπλημμυρικά έργα εκτός προτεραιοτήτων, στο όνομα των «εκτάκτων αναγκών», της «δημοσιονομικής προσαρμογής» και των «δυνατοτήτων της οικονομίας».

Το ΚΚΕ καλεί το λαό των Αγίων Αναργύρων - Καματερού να οργανώσει την πάλη του και να διεκδικήσει την άμεση λήψη μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή, όπου υπάρχει εντοπισμένο πρόβλημα, όπως και στη Δυτική Αθήνα συνολικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ