Σάββατο 27 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μετά την πρόκριση... έρχονται εξελίξεις

Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, έστω και με ιδιαίτερο άγχος αφού χρειάστηκε την παράταση, μπορεί να ήρθε για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Αρούκα (νίκησε με 2-1), ωστόσο ακόμα κι έτσι οι εξελίξεις με αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό δε φαίνεται να αποφεύγονται. Αλλωστε, η μια ακόμα κακή εμφάνιση των πρωταθλητών Ελλάδας που κινδύνεψαν με αποκλεισμό δεν έφερε την ηρεμία που επιζητούσαν όλοι στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός στο ματς με την πορτογαλική ομάδα είδε τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 80' με 1-0 και να ισοφαρίζουν την ήττα στην έδρα τους. Μπορεί Ντομίνγκεζ (που μπήκε αλλαγή στο φινάλε) και Ιντέγε με τα τέρματά τους να έσωσαν τα προσχήματα και την πρόκριση στην παράταση, ωστόσο η κακή εικόνα μένει σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Ετσι, οι ραγδαίες εξελίξεις που ξεκίνησαν λίγο μετά τον αποκλεισμό απ' τη Μακάμπι Μπερ Σεβά με αλλαγές σε τεχνική ηγεσία και έμψυχο δυναμικό να «πάγωσαν» τις τελευταίες μέρες λόγω των παιχνιδιών με την Αρούκα, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν τις ανακατατάξεις να συνεχίζονται τις επόμενες μέρες. Ηδη οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται από χτες να είναι κοντά στην απόκτηση του Νορβηγού εξτρέμ της Χοφενχάιμ, Ταρίκ Ελιουνούσι. Την ίδια ώρα, «ζεστό» φαίνεται να παραμένει και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βραζιλιάνο φορ Οσκαρ Καρντόσο. Οπως και να έχει, μέχρι τις 31 Αυγούστου που τελειώνει και τυπικά η μεταγραφική περίοδος αναμένονται σημαντικές εξελίξεις. Ανοικτά επίσης παραμένουν και τα ζητήματα που αφορούν τις αποχωρήσεις, αφού η φημολογία θέλει ακόμα και κάποιους απ' τους λεγόμενους... ενδεκαδάτους να βρίσκονται προς την έξοδο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ