Σάββατο 27 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Θεωρείται βατή αλλά μένει να αποδειχθεί

Με τον Παναθηναϊκό με την πρώτη ματιά να φαίνεται ότι έχει λίγο πιο δύσκολο έργο σε σχέση με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, των οποίων οι αντίπαλοι δείχνουν στα μέτρα τους, οι ελληνικές ομάδες έμαθαν χτες τους αντιπάλους τους στη φάση των ομίλων στο Europa League. Η κλήρωση της ΟΥΕΦΑ έριξε τους «πράσινους» στο 7ο γκρουπ μαζί με τις Αγιαξ, Σταντάρ Λιέγης και Θέλτα. Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στο 2ο γκρουπ μαζί με τις ΑΠΟΕΛ, Γιουνγκ Μπόις και Αστάνα. Τέλος, ο ΠΑΟΚ θα μετάσχει στο 11ο γκρουπ και θα βρει στο δρόμο του τις Φιορεντίνα, Σλόβαν Λίμπερετς και Καραμπάχ. Οι αγώνες των ομίλων αρχίζουν στις 15/9 και ολοκληρώνονται στις 8/12.

Από πλευράς Παναθηναϊκού, σχολιάζοντας την κλήρωση ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέα Στραματσιόνι, τόνισε πως ο όμιλος είναι ισορροπημένος με αξιόλογες ομάδες, όπου όλοι μπορούν να χάσουν βαθμούς γι' αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από την ομάδα του. Βατή χαρακτήρισε την κλήρωση για τον Ολυμπιακό ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Γιαννίκος, επισημαίνοντας ωστόσο ότι οι αντίπαλοι είναι σοβαρές ομάδες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο παίκτης του ΠΑΟΚ Γιάννης Μυστακίδης, αναφέροντας πως η ομάδα του έχει τις δυνατότητες ακόμα και για πρωτιά.

Στα μέτρα των φαβορί

Στα μέτρα των φαβορί θεωρείται η κλήρωση για τους άλλους ομίλους. Απ' αυτούς ξεχωρίζει ο πρώτος, όπου θα μετάσχουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Φενέρμπαχτσε, η Φέγενορντ και η Ζόρα, και ο 11ος, που δείχνει να έχει μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα στους τρεις απ' τους τέσσερις αντιπάλους, Ιντερ, Σπάρτα Πράγας, Σαουθάμπτον (μετέχει και η Μακάμπι Μπερ Σεβά).

Αναλυτικά οι όμιλοι Group Α: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φενέρμπαχτσε, Φέγενορντ, Ζόρια. Group B: Ολυμπιακός, ΑΠΟΕΛ, Γιουνγκ Μπόις, Αστάνα. Group C: Αντερλεχτ, Σεντ Ετιέν, Μάιντς, Γκαμπάλα. Group D: Ζενίτ, Αλκμααρ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντάνταλκ. Group Ε: Πλζεν, Ρόμα, Αούστρια Βιέννης, Αστρα. Group F: Μπιλμπάο, Γκενκ, Ραπίντ Βιέννης, Σασουόλο. Group G: Αγιαξ, Σταντάρ Λιέγης, Θέλτα, Παναθηναϊκός. Group H: Σαχτάρ, Μπράγκα, Γάνδη, Κόνιασπορ. Group I: Σάλκε, Ζάλτσμπουργκ, Κράσνονταρ, Νις. Group J: Φιορεντίνα, ΠΑΟΚ, Σλόβαν Λίμπερετς, Καραμπάχ. Group K: Ιντερ, Σπάρτα Πράγας, Σαουθάμπτον, Χάποελ Μπερ Σεβά. Group L: Βιγιαρεάλ, Στεάουα, Ζυρίχη, Οσμανλισπόρ.


Eurokinissi


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ