Σάββατο 16 Ιούλη 2016 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επισκέφτηκαν το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης

Πολυμελής ομάδα των φιλοξενούμενων αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης στο Σπίτι του Αγωνιστή επισκέφτηκε - με πρόσκληση της διεύθυνσης του Μουσείου ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης του δήμου Καισαριανής - το νεότευκτο μουσείο του Δήμου, στην περιοχή του Σκοπευτηρίου, όπου εκατοντάδες κομμουνιστές και άλλοι πατριώτες θυσιάστηκαν για λευτεριά και κοινωνική προκοπή του λαού μας.

Σε όλους τους επισκέπτες οι εντυπώσεις από το Μουσείο και όσους επιμελήθηκαν και φροντίζουν την ίδρυση και συνεχή τελειοποίησή του, υπήρξαν παραπάνω από άριστες.

Ακολούθησαν ομιλίες - χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο σ. Ηλία Σταμέλο και τον Πρόεδρο του Σπιτιού του Αγωνιστή σ. Κώστα Μαραγκουδάκη.

Για το ιστορικό του Μουσείου και τις προοπτικές του έγινε πλήρης ενημέρωση από την αντιδήμαρχο, σ. Κανέλλα Γεωργοπούλου.

Ο λόγος δόθηκε σε κάθε αγωνιστή/αγωνίστρια που ζήτησε να μιλήσει.

Ακολούθησαν γεύμα - προσφορά προς τους φιλοξενούμενους στο Σπίτι του Αγωνιστή και τους επισκέπτες του Μουσείου, τραγούδια του λαού μας και ανταλλαγή πληροφοριών για την επισκεψιμότητα του Μουσείου.

Οι εντυπώσεις των επισκεπτών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Το Σπίτι του Αγωνιστή ευχαριστεί θερμά όλους όσοι επιμελήθηκαν την εκδήλωση της 12/7/2016 και την υπέροχη δουλειά ίδρυσης και συνεχούς ενίσχυσης του Μουσείου, με πρωτεργάτη το δήμο Καισαριανής.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ