Σάββατο 16 Ιούλη 2016 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συναυλία της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ στη Ζάκυνθο

Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ για έκτη συνεχή χρονιά, παράλληλα με την κατασκηνωτική περίοδο των παιδιών της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ στη Ζάκυνθο θα πραγματοποιήσει συναυλία, σήμερα, Σάββατο, στις 9 το βράδυ, στην πλατεία Σολωμού με την μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ, ενώ θα λειτουργεί και περίπτερο ενημέρωσης από το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Παρά την απουσία μόνιμης συμβουλευτικής ή θεραπευτικής δομής σχετικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση της χρήσης ναρκωτικών ουσιών στη Ζάκυνθο, το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ υλοποιεί κοινωνικές παρεμβάσεις παρέχοντας έγκυρη ενημέρωση για δυνατότητες πρόληψης και θεραπείας στους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια, τόσο στις δομές του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ όσο και σε δομές άλλων θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ.

  • Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) είναι ένα πρόγραμμα εξωτερικής παρακολούθησης και η απεξάρτηση συντελείται μέσα από ποικίλες ψυχοκοινωνικές δραστηριότητες. Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Φλωρίνης 15, Αγ. Παντελεήμονας, Αχαρνών), διαθέτει ξενώνα φιλοξενίας που υποδέχεται και υποστηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειές τους που προέρχονται από την επαρχία και θέλουν να κάνουν την προσπάθειά τους για απεξάρτηση. Από τα πρώτα βήματα μέχρι το στάδιο της επανένταξης και της ολοκλήρωσης. Το πρόγραμμα είναι «στεγνό», δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Για εφήβους 210.8820.277, για γονείς 210.8840.862

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ