Πέμπτη 23 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Εκδηλώσεις Συλλόγων της ΟΓΕ

Με επιτυχία έγινε χτες στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας. Την εκδήλωση οργανώνουν στο Αγαλμα Βενιζέλου οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της ΟΓΕ στην Κεντρική Μακεδονία. Την κεντρική ομιλία έκανε η πρόεδρος της ΟΓΕ, Μαιρήνη Στεφανίδη. Αναλυτικό ρεπορτάζ θα παρουσιάσει ο «Ριζοσπάστης» σε επόμενο φύλλο.

Επίσης:

  • Η Ομάδα Γυναικών Π. Φαλήρου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Πόλεμος - Προσφυγιά - Ειρήνη» σήμερα, Πέμπτη 23/6, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ντάβαρη, με ποιήματα, τραγούδια καθώς και έκθεση ζωγραφικής με έργα παιδιών.
  • Προβολή της ταινίας «Jimmy's Hall», του Κεν Λόουτς, διοργανώνει η Ομάδα Γυναικών Λοκρών το Σάββατο 25/6, στις 8.30 μ.μ., στο παλιό δημοτικό σχολείο Λάρυμνας.
  • Ο Σύλλογος Γυναικών Πάτρας διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 26/6, στις 7.30 μ.μ., στην πλαζ Αγυιάς. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλίες, λαϊκό γλέντι, κατασκευές για παιδιά και παιδική παράσταση.
  • Ο Σύλλογος Γυναικών Πετρούπολης προβάλλει το ντοκιμαντέρ του Λεωνίδα Βαρδαρού «Ludlow, οι Ελληνες στους πολέμους του άνθρακα», τη Δευτέρα 27/6, στις 9 μ.μ., στο θερινό κινηματογράφο «Σινέ Πετρούπολις».

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ