Παρασκευή 17 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
6ος ΟΜΙΛΟΣ
Καλείται για απαντήσεις η Πορτογαλία

Τις απαντήσεις που δεν έδωσε την πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Ισλανδία (1-1) θέλει να δώσει η Πορτογαλία, κόντρα στην Αυστρία για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου, τα παιχνίδια της οποίας θα διεξαχθούν, αύριο, Σάββατο.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, που έπεσε θύμα μιας μίνι έκπληξης κόντρα στους... ψαράδες της Ισλανδίας, στοχεύει σε μια καλύτερη εμφάνιση και φυσικά στη νίκη, που θα την φέρει μια ανάσα απ' την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με τον Κουαδράδο να έχει αποθεραπευτεί πλήρως και να αναμένεται αυτή τη φορά να ξεκινήσει το παιχνίδι, ο τεχνικός της Πορτογαλίας ευελπιστεί σήμερα οι παίκτες του να έχουν περισσότερη αυτοσυγκέντρωση κυρίως στον τρόπο με τον οποίο καλούνται να ανοίξουν τις κλειστές άμυνες. Από την άλλη, η Αυστρία έπεσε και αυτή θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα χάνοντας από την Ουγγαρία και εμφανιζόμενη κατώτερη του αναμενόμενου. Πλέον το παιχνίδι κόντρα στους Πορτογάλους αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για τους Αυστριακούς.

Στο άλλο ματς, η Ουγγαρία, που αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της πρεμιέρας, μπαίνοντας με το «καλημέρα» γερά στο κόλπο της πρόκρισης, θα αντιμετωπίσει την επίσης ανώτερη του αναμενόμενου Ισλανδία, σε ένα ματς το αποτέλεσμα του οποίου θεωρείται κρίσιμο και για τις δύο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ