Τετάρτη 15 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Σε ρυθμούς Προ-ολυμπιακού η Εθνική

Σε ρυθμούς Προ-ολυμπιακού τουρνουά μπήκε και επίσημα η Εθνική ανδρών, που πραγματοποίησε την πρώτη συγκέντρωσή της την περασμένη Δευτέρα, ενόψει της συμμετοχής της στο τουρνουά του Τορίνο που θα κρίνει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη. Στο ελληνικό συγκρότημα, παρά τις απουσίες βασικών στελεχών (Σπανούλης, Ζήσης, Πρίντεζης, Παπανικολάου), επικρατεί αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα στο τουρνουά και τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς. Για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Φώτη Κατσικάρη, ζητούμενο για την περίοδο της προετοιμασίας είναι οι διεθνείς να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις απαιτήσεις της ομάδας αλλά και να υπάρξει καλή διαχείριση της κούρασης των περισσότερων παικτών.

ΟΑΚΑ: Και επίσημα από χτες το κλειστό του ΟΑΚΑ μετονομάστηκε σε «Νίκος Γκάλης», όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, διευκρινίζοντας πως άμεσα θα υπάρξει και η επίσημη τελετή ονοματοδοσίας του σταδίου.

ΑΕΚ: Μετά την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ Τζαουάντ Ουίλιαμς η ΑΕΚ ανακοίνωσε χτες και τη δεύτερη μεταγραφή της ενόψει της νέας σεζόν αφού απέκτησε τον 22χρονο Σέρβο γκαρντ Νικόλα Ιβάνοβιτς.

ΠΑΟ: Προς ναυάγιο φαίνεται να οδηγείται η προσπάθεια του Παναθηναϊκού για απόκτηση του Κρις Σίνγκλετον αφού ο Αμερικανός έχει καθυστερήσει σημαντικά να απαντήσει στην πρότασή του.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ