Πέμπτη 12 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE - ΠΛΕΪ ΟΦ
«Πέταξε» με το ... καλημέρα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο κερδισμένος της χτεσινής πρεμιέρας των πλέι οφ αφού επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ στο ντέρμπι «Δικεφάλων» στην Τούμπα και ανέβηκε στο ρετιρέ της βαθμολογίας εξαφανίζοντας με το ...καλημέρα το βαθμολογικό μειονέκτημα με το οποίο μπήκε στη διαδικασία (0 β.).

Στο άλλο παιχνίδι, Πανιώνιος και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1, με τον ένα βαθμό πάντως να διατηρεί στην πρώτη θέση τους «πράσινους» με συγκάτοικο όμως πλέον τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

«Χρυσή» αλλαγή ο Μυστακίδης

Στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Τούμπα ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ιδανικά τα πλέι οφ καταφέρνοντας να κάνει ανατροπή του σκορ αφού βρέθηκε να χάνει με 1-0. «Χρυσή» αλλαγή του Βλάνταν Ιβιτς αποδείχθηκε ο Μυστακίδης, ο οποίος δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι πέτυχε, στο 83', το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο από πλευράς θεάματος. Η Ενωση ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος έχοντας περισσότερες πρωτοβουλίες και κατάφερε να προηγηθεί με τον Γιόχανσον στο 43' όταν εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Γλύκου. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν στην επανάληψη, όταν οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση και πίεσαν τους αντιπάλους τους ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Ροντρίγκεζ στο 67'. Σημειώνεται πως στο 16' ο διαιτητής Μάνταλος καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε χέρι του Λέοβατς, ωστόσο άλλαξε την απόφασή του σε επιθετικό φάουλ του Τζεμπούρ μετά από υπόδειξη του βοηθού. Μετά τη λήξη του αγώνα επικράτησε αρκετή ένταση μεταξύ παικτών των δύο ομάδων και υπήρξαν αψιμαχίες. Στα αποδυτήρια αποβλήθηκαν οι Κάτσε και Μπαρμπόσα.

Μοιρασιά στη Ν. Σμύρνη

Για μια ακόμη φορά όταν τον υποδέχεται στην έδρα του ο Πανιώνιος έβαλε αρκετά δύσκολα στον Παναθηναϊκό, με την ισοπαλία να δίνει τον πρώτο βαθμό στους γηπεδούχους και να στερεί το... κάτι παραπάνω από τους «πράσινους». Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος οι δυο αντίπαλοι έπαιξαν καλύτερα στο β', όπου σημειώθηκαν τα δύο τέρματα και χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ανσαριφάρντ στο 52', ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τεράστιο λάθος του Στιλ (αλλά και των Νάνο - Μολέντο που δεν συνεννοήθηκαν), για να ισοφαρίσει ο Παναθηναϊκός με τον Λέτο στο 66'. Για τον Πανιώνιο σημαντικές ευκαιρίες έχασαν ο σκόρερ δύο λεπτά μετά το γκολ που πέτυχε και ο Μπαργκάν στις καθυστερήσεις.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΠΑΟΚ 3, Παναθηναϊκός 3, ΑΕΚ 2, Πανιώνιος 1.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ