Κυριακή 10 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΔΟΜΑΔΑΣ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Κυριακή

-- Στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα του 3ου ορόφου της ΕΣΗΕΑ οι ΚΟ ΜΜΕ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση, με θέμα «Οι εξελίξεις στην Ελλάδα και διεθνώς επιβάλλουν την ένταση της λαϊκής παρέμβασης, την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και την ισχυροποίηση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση στο Χολαργό, στην αίθουσα του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 11 .30 π.μ. σε συγκέντρωση στη Λυκόβρυση, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου (όπισθεν Δημαρχείου Λυκόβρυσης), θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

-- Στις 11 π.μ., σύσκεψη της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ, για τις πολιτικές εξελίξεις, το Προσφυγικό και τις θέσεις του ΚΚΕ, στην καφετέρια DIEM, στην κεντρική πλατεία της Νέας Μαγνησίας, με ομιλητή τον Τάσο Χρονά, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

-- Στις 11 π.μ., η ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τις θέσεις του ΚΚΕ για τις διεθνείς και εσωτερικές εξελίξεις και το Προσφυγικό, στα Γιαννιτσά, στην αίθουσα Υπολογιστών στο Πνευματικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Σ. Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 13/4

-- Στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Δικαιοσύνης στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος), με θέμα «Οι διεθνείς εξελίξεις, το προσφυγικό ζήτημα και οι θέσεις του ΚΚΕ», θα μιλήσει η Λίνα Κροκίδη, επικεφαλής της Διατμηματικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ για το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Ολυμπιακό Χωριό, στο Στέκι της Λαϊκής Επιτροπής, θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 14/4

-- Στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στη Νέα Ιωνία, στο ΚΕΠ, θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org