Κυριακή 3 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Κυριακή

-- Στις 11 π.μ., στο Πάρκο Γουδή (Λεωφόρος Μεσογείων, απέναντι από το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν») οι ΤΟ του ΚΚΕ Α' Αθήνας - Γαλατσίου, Ανατολικών Συνοικιών και η Οργάνωση Περιοχής της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση στη μνήμη του Νίκου Μπελογιάννη και των συντρόφων του που εκτελέστηκαν στις 30/3/1952, από την αστική τάξη και την κυβέρνηση Πλαστήρα. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Γλυφάδας διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στους αλύγιστους της ταξικής πάλης, στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει μουσικοθεατρική παράσταση, έκθεση βιβλίου, αφίσας και φωτογραφίας.

-- Στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Αγ. Δημητρίου (2ος όροφος), οι ΚΟ Μπραχαμίου διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ανάμεσα στο σοσιαλισμό και τον αναρχισμό υπάρχει μια άβυσσος... (Κ. Μαρξ)». Θα μιλήσει ο Φάνης Παρρής, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Για τον Αναρχισμό» των Κ. Μαρξ και Φρ. Ενγκελς.

-- Στις 10.30 π.μ., στην Αρτέμιδα (αίθουσα ΞΕΝΟΦΩΝ, 5η στάση Βραυρώνος) η ΚΟ Αρτέμιδας προσκαλεί σε συζήτηση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ», με ομιλητή τον Γιάννη Πατσή, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Κορωπί (Δημοτική Βιβλιοθήκη), η Κομματική Οργάνωση Κορωπίου διοργανώνει συζήτηση με το ίδιο θέμα και ομιλητή τον Νίκο Ρεμπάπη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του Σωματείου των Συνταξιούχων του Δημοσίου (Πατησίων 4), οι ΚΟΒ στο Δημόσιο καλούν σε συγκέντρωση με το ίδιο θέμα και ομιλήτρια την Εφη Χαλιού, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 10.30 π.μ., στο Ηράκλειο (Λ. Ηρακλείου και Πολυτεχνείου) η ΚΟΒ ΟΤΑ Βορείων καλεί σε σύσκεψη με το ίδιο θέμα.

Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Χαλάνδρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου (Παπάγου 7Α), η ΚΟ Χαλανδρίου καλεί σε συγκέντρωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ., στο Βύρωνα, στο Δημαρχείο, σε εκδήλωση - συζήτηση των ΚΟ Βύρωνα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ για τις πολιτικές εξελίξεις, θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., το νοσοκομείο ΚΑΤ θα επισκεφτεί ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ., στο θέατρο «ΑΛΦΑ» (Πατησίων 37), η ΤΟ Καλλιτεχνών της ΚΟ Αττικής καλεί στη βιβλιοπαρουσίαση των ντοκουμέντων της διημερίδας της ΚΕ με τίτλο «Η εμφάνιση της εργατικής τάξης, ο ρόλος της στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες στον 20ό αιώνα και η στρατηγική του ΚΚΕ». Θα γίνει συζήτηση με θέμα «Η καπιταλιστική οικονομική κρίση και οι ταξικοί αγώνες». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Η ΤΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση, στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, στις 19.30, με θέμα «Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ». Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γραμματέας της ΕΠ της ΚΟ Κρήτης του ΚΚΕ, Σάββας Βασιλειάδης.

Την Τρίτη 5/4

-- Στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου, οι ΚΟΒ ΟΤΑ Δυτικής Αθήνας καλούν σε συγκέντρωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Σπυρέτα Παναγή, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Τετάρτη 6/4

-- Στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1), η ΤΟ Χρηματοπιστωτικού καλεί σε συγκέντρωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»(2020-06-20 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις - περιοδείες των ΚΟ του ΚΚΕ(2020-06-17 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ(2017-05-31 00:00:00.0)
Πολιτική εξόρμηση για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος(2017-02-11 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(2013-06-09 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(2011-10-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ