Πέμπτη 31 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
«Τελικός»... πρόκρισης για Ολυμπιακό

Μπορεί για τον Ολυμπιακό το απόλυτο στις νίκες στα δύο παιχνίδια που απομένουν για το φινάλε του ΤΟΠ-16 να θεωρείται αναγκαία συνθήκη για την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, ωστόσο η σημερινή αναμέτρηση στη Ρωσία με την Κίμκι (20.45 Νovasports 2) για τη 13η αγωνιστική του ομίλου μοιάζει τελικός για τους «ερυθρόλευκους». Κάτι που παραδέχθηκε και στις δηλώσεις του ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος, δίνοντας τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό.

Αλλωστε, σε περίπτωση επιτυχίας της ελληνικής ομάδας κόντρα σε ένα βασικό αντίπαλο για τις θέσεις πρόκρισης, τα οφέλη θα είναι πολλαπλά. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την οκτάδα αλλά θα μείνουν και ζωντανοί στο κυνήγι της 3ης θέσης του ομίλου (θεωρητικά καλύτερη απ' την 4η στα σταυρώματα της οκτάδας). Από την άλλη, με ενδεχόμενη νίκη ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες πιθανότητες πλέον για πρόκριση ακόμα και σε περίπτωση πολλαπλών ισοβαθμιών στο φινάλε ή στο ενδεχόμενο και ήττας από την ΤΣΣΚΑ.

Στη διάθεση του Γ. Σφαιρόπουλου τέθηκε ο Χάντερ αφού οι εξετάσεις για χτύπημα που δέχθηκε κόντρα στον Αρη δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, όχι όμως και ο Μιλουντίνοφ (γαστρεντερίτιδα). Στα θετικά και η επιστροφή του Λοτζέσκι στις προπονήσεις αφού ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας.

  • Για τον ίδιο όμιλο θα παίξουν σήμερα: Μπαρτσελόνα - Μπάμπεργκ (21.45 Novasports 1). Επίσης, για τον άλλο όμιλο έχουμε σήμερα: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Μάλαγα (19.00), Ερυθρός Αστέρας - Νταρουσάφακα (21.00 Novasports 3).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ