Τρίτη 29 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη κινητοποίηση

Την Κυριακή 3 Απρίλη η εκκίνηση, στις 10 του μήνα ο τερματισμός στην Αθήνα

Συνεχείς είναι οι συσκέψεις, οι περιοδείες και οι λαϊκές συνελεύσεις της δημοτικής αρχής Πάτρας, για να ενημερωθεί ο κόσμος και να συμμετέχει στη μεγάλη πορεία κατά της ανεργίας που διοργανώνει ο Δήμος, από την Πάτρα έως την Αθήνα, από την ερχόμενη Κυριακή 3 Απρίλη μέχρι τις 10 του μήνα.

Το περασμένο Σάββατο, κλιμάκια της δημοτικής αρχής βρέθηκαν σε δύο λαϊκές αγορές της Πάτρας για να ενημερώσουν τους δημότες για την πρωτοβουλία του Δήμου. Επικεφαλής στην εξόρμηση που έγινε στη λαϊκή αγορά της οδού Κολοκοτρώνη ήταν ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης.

Σήμερα, από τις 7 το πρωί, προγραμματίζονται ενημερωτικές συσκέψεις στελεχών της δημοτικής αρχής με εργαζόμενους της ΜΚΟ στα συσσίτια της Αγίας Σοφίας, στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς και στις κοινωνικές δομές του Δήμου, ενώ στις 7 το απόγευμα, ο δήμαρχος Πατρέων θα μιλήσει σε συγκέντρωση των οκταμηνιτών εργαζομένων στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης.

Παράλληλα, στο Δήμο καταφτάνουν καθημερινά δηλώσεις στήριξης της πρωτοβουλίας και συμμετοχής με κάθε τρόπο στην πορεία, από φορείς και συλλόγους εντός και εκτός Αχαΐας. Οι νεότερες υπογράφονται από τους εξής: Σκακιστικός Ομιλος Πατρών, Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Κων/νου Ηλιούπολης «Αγγ. Σικελιανός», Φοιτητικοί Σύλλογοι Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Μαθηματικού, Βιολογικού, Φυσικού, Χημικού, Γεωλογικού, Φιλοσοφίας, Φιλολογίας, Νηπιαγωγών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Η/Υ, Χημικών Μηχανικών, Οικονομικού, Οικότροφων Εστίας, Σπουδαστικοί Σύλλογοι ΣΤΕΦ, ΣΕΥΠ, Αθλητική Ενωση Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδος, Πατραϊκός Αθλητικός Ομιλος «ΦΙΛΙΑ 1988», Σωματείο Εργαζομένων ΥΕΘΑ, Εργοστάσιο Αράξου, Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, Σωματείο Νέων Τεχνολογιών & Τηλεπικοινωνιών Νομού Αχαΐας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού και Ξενοδοχείων Αχαΐας, Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου, Ενωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Αρκαδίας, Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών (ΣΕΙΥΠ) Ν. Αχαΐας, Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής, Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου, Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), Σωματείο Καθαριότητας Δήμου Πατρέων - Πορεία Αγώνα, Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών - Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών (ΠΟΛ) και Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Ιδιωτικού Τομέα Νομού Ζακύνθου.

Προετοιμασίες και στην Αθήνα

Από τις περιοδείες κλιμακίων της δημοτικής αρχής σε λαϊκές αγορές της Πάτρας το περασμένο Σάββατο
Από τις περιοδείες κλιμακίων της δημοτικής αρχής σε λαϊκές αγορές της Πάτρας το περασμένο Σάββατο
«Δουλειά για όλους - Δουλειά με δικαιώματα»: Με το σύνθημα αυτό, η Επιτροπή Αγώνα Ανέργων Ζωγράφου χαιρετίζει και συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Δήμου Πάτρας για τη μεγάλη πορεία κατά της ανεργίας. Για την προετοιμασία της πορείας, η Επιτροπή καλεί σε σύσκεψη την Τετάρτη 30 Μάρτη, στις 20.00, στα γραφεία της Λαϊκής Επιτροπής Ζωγράφου (Περιάνδρου 18).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ