Σάββατο 27 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ
  • Σήμερα, Σάββατο:

Οι Τομεακές Οργανώσεις Λάρισας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Ο Κομμουνισμός είναι του Κόσμου η Νιότη, ΚΝΕ η Οργάνωσή μας», στις 7 μ.μ., στο κτίριο Κατσίγρα (στην πλ. Ταχυδρομείου). Θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Οι Οργανώσεις Μαγνησίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν αφιέρωμα για τη συμπλήρωση 73 χρόνων από την ίδρυση της ΕΠΟΝ, με τίτλο «Ερχόμαστε από πολύ μακριά... Τραβάμε πολύ μακριά», στις 6.30 μ.μ., στο «Θόλο», συγκρότημα «Παπαστράτος», αίθουσα «Σκουβαρά». Θα μιλήσει ο Γιάννης Κολτσιδόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

  • Αύριο, Κυριακή:

Οι Τομεακές Οργανώσεις Α' Αθήνας - Γαλατσίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση για τα 73 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ, στις 11 π.μ., στην πλατεία ΕΠΟΝ στους Αμπελόκηπους (Λαμίας και Δ. Πλακεντίας). Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Οι Μαθητικές Οργανώσεις Καλαμάτας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση για τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας με παρουσίαση του λευκώματος «Οι αλύγιστοι του Μωριά» για τους εκτελεσμένους του Εκτακτου Στρατοδικείου Τρίπολης, στις 8 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ (πλατεία Μαυρομιχάλη).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ