Πέμπτη 11 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Απολογούνται για τα επεισόδια

Σε απολογία κλήθηκαν, όπως αναμενόταν, μετά τα επεισόδια οπαδών στο μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα οι Ατρόμητος και ΑΕΚ απ' το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League. Οι δύο ομάδες αναμένεται να απολογηθούν για τα όσα συνέβησαν αύριο, Παρασκευή. Ωστόσο, εκτός της συγκεκριμένης κλήσης ο αθλητικός δικαστής της Λίγκας απέστειλε έγγραφο στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, «για πιθανή συμπληρωματική πειθαρχική δίωξη λόγω αρμοδιότητας» σε ό,τι αφορά τα επεισόδια στο Περιστέρι. Κάτι που σημαίνει ότι το κατηγορητήριο για τους δύο ενδέχεται να γίνει βαρύτερο απ' ό,τι είναι μέχρι τώρα με βάση το φύλλο αγώνα και την έκθεση της Αστυνομίας. Οι ποινές για τους δύο θα είναι μεγαλύτερες εάν τα επεισόδια θεωρηθούν εκτεταμένα. Τέλος, σημειώνεται πως σε απολογία απ' το πειθαρχικό όργανο της Super League κλήθηκαν και οι Πανιώνιος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, με κατηγορίες όμως ελαφρύτερες απ' αυτές για Ατρόμητος και ΑΕΚ.

  • Από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League εστάλη έγγραφο στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ για «την διερεύνηση της τυχόν πειθαρχικής ευθύνης των αξιωματούχων ή παραγόντων του Παναθηναϊκού λόγω αρμοδιότητας» στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Το έγγραφο αφορά την είσοδο του Γιάννη Αλαφούζου στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, που αναφέρεται στο φύλλο αγώνα κάτι για το οποίο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επί του παρόντος δεν κλήθηκε σε απολογία.
  • Ο διεθνής διαιτητής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, του Συνδέσμου Αθηνών, ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, το ερχόμενο Σάββατο. Ο συγκεκριμένος ήταν επίσης διαιτητής στην περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο για τον προημιτελικό του Κυπέλλου, η οποία είχε διακοπεί μετά το γκολ των φιλοξενουμένων. Στο έτερο σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, την κόντρα της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ - Ηρακλή, θα διαιτητεύσει ο Δημήτρης Θάνος του Συνδέσμου Γρεβενών. Στα υπόλοιπα παιχνίδια οι διαιτητές είναι: Ατρόμητος - Βέροια (Σπάθας), Πανθρακικός - Πλατανιάς (Βάτσος), ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός (Δελφάκης), Παναιτωλικός - Λεβαδειακός (Μάριος), Καλλονή - Πανιώνιος (Βοσκάκης), Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης (Παπαδόπουλος).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ