Πέμπτη 11 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
«Ατρόμητη» πρόκριση στα ημιτελικά

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου πανηγύρισαν οι παίκτες του Ατρομήτου μετά τη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού

Eurokinissi

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου πανηγύρισαν οι παίκτες του Ατρομήτου μετά τη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού
Την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου πανηγύρισε χτες ο Ατρόμητος, που στον αγώνα ρεβάνς για τα προημιτελικά στο Περιστέρι επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0. Ετσι χάρη και στη λευκή ισοπαλία που είχε αποσπάσει στο πρώτο παιχνίδι στο «Απ. Νικολαΐδης» ο Ατρόμητος σφράγισε το εισιτήριο για την τετράδα, όπου ήδη έχουν προκριθεί μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν την αγωνιστική τους άνοδο και τις επιτυχίες του τελευταίου διαστήματος σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και έφθασαν στη μεγάλη επιτυχία χάρη σε ένα γκολ του Στόιτσεφ στο 65'. Αντίθετα, για τον Παναθηναϊκό η ήττα εντείνει τον προβληματισμό και το βαρύ κλίμα αφού έρχεται μετά από μια σειρά μέτριων εμφανίσεων και αποτυχιών σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Παράλληλα, για τους «πράσινους» χάθηκε και ο δεύτερος στόχος της σεζόν και πλέον ευελπιστούν στην 1η θέση (2η της βαθμολογίας) μέσω των πλέι οφ που οδηγεί σε έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο χτεσινό παιχνίδι, μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, όπου έλειψαν οι καλές φάσεις, οι δύο ομάδες έδειξαν να προσπαθούν περισσότερο στην επανάληψη ενώ υπήρξαν πολλά σκληρά φάουλ, με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα να δείξει 11 κίτρινες (5 για Ατρόμητο - 6 για ΠΑΟ).

Οι γηπεδούχοι συνεχίζοντας στο σταθερό ρυθμό των τελευταίων υποχρεώσεων ήταν καλύτεροι και πιο ουσιαστικοί από τους φιλοξενούμενους, ελέγχοντας τα μετόπισθεν και προσπαθώντας να χτυπήσουν στην... πλάτη του Παναθηναϊκού. Αντίθετα, σε γενικές γραμμές, ο Παναθηναϊκός έκανε μέτρια εμφάνιση, έχοντας κάποιες ευκαιρίες να προηγηθεί στις αρχές της επανάληψης και στη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ενώ μετά το γκολ του Ατρομήτου δεν απείλησε ουσιαστικά για την ανατροπή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπάρκας, Ούμπιδες, Μπιτόλο, Κεϊτά, Φυτανίδης, Στόιτσεφ, Λαζαρίδης, Κυβρακίδης, Λε Ταλέκ (90' Παπαδόπουλος), Μπρίτο (82' Ουσέρο), Σουμπίνιο (69' Ματέι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μέστο, Πράνιτς, Μολέντο, Τελάντερ, Λουντ (75' Βλαχοδήμος), Εσιέν (90' Λαγός), Καλτσάς (64' Μπεργκ), Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Αμπέντ.

Η Τούμπα κλείνει την τετράδα

Στην Τούμπα θα κριθεί σήμερα το τελευταίο εισιτήριο για την τετράδα όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο (19.30 ΟΤΕ Sports 3) στη ρεβάνς του 1-1 της Νέας Σμύρνης, που θεωρητικά δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στους σημερινούς γηπεδούχους. Ο «Δικέφαλος» θα αγωνιστεί λαβωμένος απ' τις πολλές απουσίες αφού ο Ιγκόρ Τούντορ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κωνσταντινίδη, Χαρίση, Γλύκο, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Κοροβέση, Μυστακίδη (τραυματίες), Τζαβέλλα (τιμωρημένος). Σε καλύτερη μοίρα είναι από πλευράς παρουσιών ο Πανιώνιος, που επιδιώκει να κάνει την έκπληξη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ