Πέμπτη 11 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Βήμα πρόκρισης για Ολυμπιακό

Σπουδαίο βήμα πρόκρισης για το φάιναλ 6 του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών έκανε χτες ο Ολυμπιακός, που για την 6η αγωνιστική του ομίλου του στη β' φάση επικράτησε στο Μαυροβούνιο της Γιαντράν με 13-6. Ετσι, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να παραμένουν στην κορυφή του ομίλου και να θεωρούνται το φαβορί για τη μία εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στην τελική φάση της Βουδαπέστης. Σημειώνεται πως εξαιτίας της παρουσίας της οικοδέσποινας του φάιναλ 6, Εγκερ, στον όμιλο η οποία ήδη έχει προκριθεί και συμμετέχει εκτός συναγωνισμού, απ' τον όμιλο του Ολυμπιακού προκρίνονται δύο ομάδες (και 3 απ' τον άλλον). Στο άλλο ματς που ενδιέφερε τους «ερυθρόλευκους» καθώς κοντράρονταν οι δύο βασικοί αντίπαλοι για το στόχο της πρόκρισης, η Μπαρτσελονέτα νίκησε την Πριμόριε με 9-7 αφήνοντας πίσω την κροατική ομάδα. Ετσι, πλέον, η ελληνική ομάδα έχει την τύχη στα χέρια της αφού υποδεχόμενη την άλλη αγωνιστική την Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά με νίκη κλειδώνει την παρουσία της στο φάιναλ 6.

Στο χτεσινό παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» δεν συνάντησαν προβλήματα απ' τους γηπεδούχους, επέβαλαν απ' την αρχή το ρυθμό τους αποκτώντας μια σημαντική διαφορά στο σκορ (4-1, 6-1) και βάζοντας ουσιαστικά απ' το δεύτερο δεκάλεπτο τις βάσεις για τη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 0-2, 2-3, 3-4.

Γιαντράν: Βίντοβιτς 1, Πόρομπιτς 1, Μοσκόβ 1, Ράντοβιτς 1, Ουκρόπινα, Ράντιτς. Ολυμπιακός: Δελακάς 1, Γούνας 3, Φουντούλης 3, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 3, Βλαχόπουλος 1.

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 12, Μπαρτσελονέτα 11, Πριμόριε 8, Εγκερ (5 αγ.) 8, Σπαντάου (5 αγ.) 3, Γιαντράν 2. Σημ.: Δεν συμπεριλαμβάνεται ο χτεσινοβραδινός αγώνας Σπαντάου - Εγκερ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ