Τετάρτη 3 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Το ενδιαφέρον στη Σύρο

Η αναμέτρηση που γίνεται στο φόντο της μάχης για την πρώτη τετράδα, μεταξύ του Φοίνικα Σύρου και του Παναθηναϊκού, ξεχωρίζει απ' το πρόγραμμα της σημερινής εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών, που επαναφέρει τη δράση μετά από 15 μέρες. Σημειώνεται πως για το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» στη Σύρο, το οποίο αναβλήθηκε λόγω της απεργίας στα καράβια.

Ο τρίτος της βαθμολογίας Φοίνικας θέλει τη νίκη προκειμένου να οριστικοποιήσει την παρουσία του εντός της πρώτης τετράδας αφού θα αποκτήσει βαθμολογική ασφάλεια έναντι των άλλων ...μνηστήρων, ένας εκ των οποίων είναι ο πέμπτος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός. Στόχος απ' την πλευρά των «πρασίνων» είναι να μειώσουν την απόσταση απ' την πρώτη τετράδα.

Κατά τ' άλλα, τον πρώτο λόγο έχει ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ολυμπιακός υποδεχόμενος τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο κλειστό του Ρέντη, όπως και η δεύτερη Κηφισιά που θα φιλοξενήσει τον Αρη.

Αναλυτικά τα παιχνίδια: Ορεστιάδα - Παμβοχαϊκός (16.00), Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός (18.00 Νovasports 1), Ηρακλής - Παναχαϊκή (18.00), ΠΑΟΚ - Λαμία (18.00), Κηφισιά - Αρης (18.30), Ολυμπιακός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (21.00 Novasports 1).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ