Τετάρτη 3 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Ξαναρίχνεται στη μάχη ο Ολυμπιακός

Με στόχο να πετύχει τη δεύτερη νίκη του παραμένοντας αήττητος, ο Ολυμπιακός επανέρχεται σήμερα στις υποχρεώσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών φιλοξενώντας στον Πειραιά τη Γιαντράν απ' το Μαυροβούνιο για την 5η αγωνιστική του ομίλου του. Οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι στιγμής μετράνε τρεις εκτός έδρας ισοπαλίες με Εγκερ, Μπαρτσελονέτα, Σπαντάου και μία νίκη εντός με την Πριμόριε. Κόντρα στην ουραγό του ομίλου Γιαντράν (2 ισοπαλίες), η ελληνική ομάδα τόσο σήμερα όσο και στην επόμενη αγωνιστική κόντρα στον ίδιο αντίπαλο αλλά εκτός έχει την ευκαιρία να κάνει το 2 στα 2 που θα τη διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης.

Ο τεχνικός της ομάδας, Θοδωρής Βλάχος, αν και δήλωσε αισιόδοξος για το σημερινό παιχνίδι, εντούτοις επισήμανε πως εξαιτίας της μεγάλης διακοπής στη διοργάνωση (λόγω της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος) η συγκεκριμένη αγωνιστική κρύβει αρκετές παγίδες. Παράλληλα, επισήμανε το γεγονός πως η Γιαντράν θα παίξει χωρίς άγχος, γεγονός που την καθιστά στο να χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

Στα άλλα ματς του ομίλου ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Πριμόριε και της Μπαρτσελονέτα στην Κροατία, ενώ η Εγκερ θα φιλοξενήσει τη Σπαντάου. Υπενθυμίζεται ότι η οικοδέσποινα του φάιναλ 6, Εγκερ, συμμετέχει εκτός συναγωνισμού γι' αυτό απ' τον συγκεκριμένο όμιλο την πρόκριση παίρνουν δύο ομάδες (οι δύο πρώτες) και απ' τον άλλον 3.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ