Κυριακή 24 Γενάρη 2016 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφορές
  • Εμείς οι φίλοι και σύντροφοι του Κόμματος στο Τορόντο στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης στο ΚΚΕ να συνεχίσει αταλάντευτα τους αγώνες για μια άλλη κοινωνία ενάντια στην ιδεολογία του εξαχρειωμένου και απάνθρωπου καπιταλισμού. Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Οικονομικής Εξόρμησης, συμβάλλουμε με το ποσό των 1.400 δολαρίων.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να πορευτεί στους αγώνες δίπλα στο ΚΚΕ και να μην περιμένει στωικά τη μοίρα του πίσω από τις καταρρέουσες διακηρύξεις και το μύθο των «ισοδυνάμων» του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην αποδεχτεί καμιά προσαρμογή στη συρρίκνωση των συντάξεων και στις δελεαστικές θωπείες εξαπάτησης της «πρώτη φορά Αριστεράς».

Οι σύντροφοι και φίλοι που συγκέντρωσαν το ποσό είναι οι εξής: Χαρίτος Παναγιωτίδης (210 δολ.), Κώστας Γιαννάδης (60 δολ.), Βασίλης Αποστολάτος (200 δολ.), Παύλος Κατσέτος (100 δολ.), Γιάννης Πολυζώης (100 δολ.), Γιάννης Μπάτης (70 δολ.), Νίκος Δαμιανός (40 δολ.), Λάκης Παπαδόπουλος (100 δολ.), Παύλος (70 δολ.), Τάσος Ισχυρόπουλος και Βούλα (100 δολ.), Γιάννης και Βούλα Κωνσταντινίδου (50 δολ.) και Σταύρος Παχύς και Βασιλεία (200 δολ.).

  • Ο σύντροφος Φλωράκος Θεόδωρος, εργαζόμενος στον Αγιο Βαρθολομαίο Καραϊβικής, προσφέρει 1.000 ευρώ στο ηρωικό ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ Επισιτισμού της ΤΕ Επισιτισμού - Τουρισμού της ΚΟ Αττικής.
  • Η συντρόφισσα Αικ. Ζ. Θ. προσφέρει 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ευόσμου, ελάχιστο βοήθημα για την εκτύπωση του «Ριζοσπάστη», που είναι όργανο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, σημαία της εργατικής τάξης, απελευθερωτικό λάβαρο του λαού μας. Και παρακινεί τους αναγνώστες του, ο καθένας να προσπαθήσει να διαθέσει άλλον έναν «Ρ», ώστε να πληθύνουν οι αναγνώστες του, για να φτάσει η σωστή, η αληθινή ενημέρωση, πληροφόρηση των πολιτικών γεγονότων, όσο το δυνατόν σε περισσότερα άτομα.
  • Η Κατίνα Λεωνιδάκη προσφέρει 120 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ