Σάββατο 16 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Χωρίς ντέρμπι στα προημιτελικά

Μπορεί μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων να υπήρξε... ντέρμπι διαφωνιών, κυρίως μετά το αίτημα του Παναθηναϊκού για αλλαγή στη διαδικασία, ωστόσο η κλήρωση των προημιτελικών για το Κύπελλο Ελλάδας παιχνίδι - ντέρμπι δεν έβγαλε. Οι ομάδες που θεωρούνται τα φαβορί θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα αουτσάιντερ, με τη μονομαχία πάντως Πανιωνίου και ΠΑΟΚ να μοιάζει με πιο λεπτές ισορροπίες σε σχέση με τις υπόλοιπες. Από την άλλη όμως το παρελθόν του θεσμού είναι γεμάτο εκπλήξεις... Τα υπόλοιπα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης είναι: Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ - Ηρακλής, Παναθηναϊκός - Ατρόμητος. Τα παιχνίδια είναι διπλά, δηλαδή θα υπάρξει ρεβάνς.

Η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί στο διήμερο 27 - 28 Γενάρη και οι επαναληπτικοί στο διάστημα 3 - 4 και 10 - 11 Φλεβάρη (ένα παιχνίδι κάθε μέρα).

  • Με απρόοπτα ξεκίνησε η χτεσινή διαδικασία μετά το αίτημα που υπέβαλε ο Παναθηναϊκός να πραγματοποιήσουν οι εκπρόσωποι των ομάδων την κλήρωση, με αφορμή τα όσα μπερδέματα επικράτησαν στην αντίστοιχη της προηγούμενης φάσης των «16». Το αίτημα απορρίφθηκε.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ