Σάββατο 16 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - Α1 ΑΝΔΡΩΝ
Κομβικά... ραντεβού

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, που μεσοβδόμαδα ξεκίνησε και πάλι μετά την 20ήμερη διακοπή και μάλιστα με αλλαγές στην κορυφή. Στο πρόγραμμα αυτής της αγωνιστικής ξεχωρίζει το κομβικής σημασίας παιχνίδι για την είσοδο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Ο εκ των πρωτοπόρων Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στην Ορεστιάδα, ενώ η έτερη συγκάτοικος της κορυφής, Κηφισιά, με το ρόλο της γηπεδούχου, θα αντιμετωπίσει τον τέταρτο της βαθμολογίας, Παμβοχαϊκό.

ΣΑΒΒΑΤΟ: (Μίκρας, 17.00): Ηρακλής - Εθνικός Αλεξανδρούπολης, (Σύρου, 18.00) ΑΟ Φοίνικας Σύρου - Παναχαϊκή, (Ορεστιάδας, 18.00) ΑΟ Ορεστιάδας - Ολυμπιακός, (Πυλαίας, 21.00) ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. ΚΥΡΙΑΚΗ: (Ζηρίνειο, 18.00) Κηφισιά - Παμβοχαϊκός. ΔΕΥΤΕΡΑ: (Λαμίας, 18.00) ΓΣ Λαμία - ΑΣ Αρης.

  • Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Γενάρη η Σύρος θα φιλοξενήσει (για δεύτερη φορά) το φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ ανδρών. Το πρόγραμμα, όπως προέκυψε από τη χτεσινή κλήρωση, θα είναι: Σάββατο 30 Γενάρη (18.00): ΠΑΟΚ - Φοίνικας Σύρου, 21.00: Ολυμπιακός - Νικητής Ηρακλής - Παμβοχαϊκός. Κυριακή 31/1 (18.00): Τελικός.

Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ