Σάββατο 7 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Στο επίκεντρο η Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στην 3η αγωνιστική της Α1 ανδρών αφού εκεί θα διεξαχθούν τα δύο πιο σημαντικά παιχνίδια. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αρη, ενώ την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός, που προέρχεται από σπουδαία νίκη εκτός έδρας στο Cev Cup (3-1 την Παρνού στην Εσθονία), θα δοκιμαστεί κόντρα στον Ηρακλή. Σημαντικό παιχνίδι θα γίνει και στη Σύρο, όπου ο Φοίνικας θα υποδεχθεί τον Παμβοχαϊκό, με τις δύο ομάδες να έχουν κοινό στόχο για φέτος την παρουσία στην τετράδα.

Το πρόγραμμα αναλυτικά: ΣΑΒΒΑΤΟ (ώρα έναρξης 18.00): Ηρακλής - Ολυμπιακός (Νοvasports 1), Ορεστιάδα - Παναχαϊκή, Λαμία - Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΠΑΟΚ - Αρης. ΚΥΡΙΑΚΗ: Φοίνικας Σύρου - Παμβοχαϊκός (17.00).

  • Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού - Πανναξιακού και η δοκιμασία της ΑΕΚ στο Ρέθυμνο ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Παναθηναϊκός - Πανναξιακός (16.00), Μαρκόπουλο - Φιλαθλητικός/Λαρισαϊκός (17.00), Αίας Ευόσμου - ΑΟ Θήρας (19.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Ρέθυμνο - ΑΕΚ (16.00), Ηλιούπολη - Ολυμπιακός (17.30).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ