Κυριακή 1 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΔΟΜΑΔΑΣ
«ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ 1940-41»
Βιβλιοπαρουσιάσεις σε όλη τη χώρα

Σειρά εκδηλώσεων παρουσίασης της μελέτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ «Το ΚΚΕ στον ιταλοελληνικό πόλεμο 1940-41», που κυκλοφορεί από τη «Σύγχρονη Εποχή», πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες από Οργανώσεις του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα:

Στην Αττική

-- Σήμερα Κυριακή, στις 6.30 μ.μ., στον Πειραιά, στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά, με ομιλητή τον Βαγγέλη Μαρούπα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Σήμερα Κυριακή, στις 11 π.μ., στην Παιανία, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Παιανίας (κεντρική πλατεία), με ομιλήτρια την Αννα Αγαθοκλέους, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής.

-- Αύριο Δευτέρα, στις 7.30 μ.μ., στον Αλιμο, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλίμου (Λ. Ιωνίας 96), με ομιλητή τον Αλέξη Ματή, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Νοτίων Συνοικιών του ΚΚΕ.

-- Αύριο Δευτέρα, στις 6.30 μ.μ., στη Νίκαια, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας - Ρέντη, με ομιλητή τον Αναστάση Γκίκα, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Δυτική Ελλάδα

-- Σήμερα Κυριακή, στο Μεσολόγγι, στο «Τρικούπειο» Πολιτιστικό Κέντρο, στις 11 π.μ., θα μιλήσει ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Σήμερα Κυριακή, στη Ναύπακτο, στην αίθουσα ΞΕΝΙΑ, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιάννης Τόλης, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Σήμερα Κυριακή, στο Ληξούρι, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του ΤΕΙ. Την παρουσίαση θα κάνει ο Βαγγέλης Νικολάτος, μέλος της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ.

Στη Δυτική Μακεδονία

-- Σήμερα Κυριακή, στις 5.30 μ.μ., στη Φλώρινα, στο καφέ «Οδό Ονείρων», με τον Γιώργο Μούλη, μέλος του ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Την Τρίτη 3/11, στις 7 μ.μ., στην Καστοριά, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, με τον Γιάννη Βήττα, Γραμματέα της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ