Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Νέα αναβολή για το Κύπελλο

Σε νέα αναβολή όσον αφορά στην κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη 26/8, προχώρησε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Οι λόγοι αυτής της απόφασης δεν έγιναν γνωστοί, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, «η νέα ημερομηνία της κλήρωσης θα οριστεί το προσεχές διάστημα».

Νέος γύρος αντιπαράθεσης με Κοντονή

Νέο γύρο αντιπαράθεσης μεταξύ υφυπουργείου Αθλητισμού και της Ομοσπονδίας φαίνεται να σηματοδοτεί η ενέργεια του υφυπουργού Σταύρου Κοντονή να στείλει πρόσφατα επιστολή στην UEFA, μέσω της οποίας θέλησε να εκφράσει την αντίθεσή του στην κίνηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να ορίσει τη σύνθεση του ανώτατου δικαιοδοτικού της οργάνου, του Διαιτητικού Δικαστηρίου, με μη τακτικούς δικαστές, «ενάντια στις διατάξεις του νόμου». Από την πλευρά της, η ΕΠΟ έδωσε χτες στη δημοσιότητα την απάντηση της UEFA, μέσω της οποίας ο γενικός γραμματέας, Τζιάνι Ινφαντίνο, τονίζει επί της ουσίας ότι το διαιτητικό δικαστήριο δεν μπορεί να θεωρηθεί μέρος των δικαστικών οργάνων της ΕΠΟ και γι' αυτό δεν εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 5 του νομοσχεδίου που ψηφίστηκε πρόσφατα...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ