Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ
Προετοιμασίας και... προβλημάτων συνέχεια

Μια «παρεξήγηση» προκαλεί πονοκέφαλο στην ΑΕΚ με τον Τζιμπούρ

Eurokinissi

Μια «παρεξήγηση» προκαλεί πονοκέφαλο στην ΑΕΚ με τον Τζιμπούρ
Στη Ζυρίχη βρίσκεται από χτες το απόγευμα ο Ολυμπιακός καθώς στις 18.30 θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Εθνική ομάδα του Κατάρ.

Ο Μάρκο Σίλβα πήρε στην αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους Ρομπέρτο, Καπίνο, Βούρο, Ελαμπντελαουί, Μανιάτη, Κολοβό, Σαλίνο, Μιλιβόγιεβιτς, Φουστέρ, Αυλωνίτη, Χάρα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Κασάμι, Φινμπόγκασον, Σιόβα, Πάρντο, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκη, Πουλίδο, Σάλιακα. Απόντες από το παιχνίδι θα είναι οι Ντομίνγκες, Φορτούνης, Μποτία και Γιαννιώτας.

Στα μετεγγραφικά, ο πορτογαλικός Τύπος θεωρεί «σίγουρη» τη μετακίνηση του Σεμπά από την Εστορίλ στους νταμπλούχους Ελλάδας στην τιμή των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα με τη μετακίνηση ή όχι του συγκεκριμένου εξτρέμ, «τρέχουν» ακόμα οι υποθέσεις του Μιλιβόγιεβιτς, που φέρεται να είναι κοντά στη Φενερμπαχτσέ του πρώην προπονητή των «ερυθρολεύκων» Περέιρα, αλλά και της αναζήτησης στόπερ. Για τη συγκεκριμένη θέση, όπως είναι φυσικό σε κάθε περίοδο όπως αυτή, πολλές... συμφωνίες και ονόματα έχουν προκύψει, χωρίς όμως τίποτα να είναι οριστικό.

Από την άλλη, στην ΑΕΚ λένε «καλημέρα» Ντιέγκο - «Μπουονανότε» Τζιμπούρ... Την ώρα που αναμενόταν να φτάσει ο Αργεντινός στην Ελλάδα και να υπογράψει με τον «Δικέφαλο», ο Τζιμπούρ έχανε την πρωινή προπόνηση λόγω «παρεξήγησης». Αυτό το περιστατικό έφερε σε δύσκολη θέση τους διοικούντες την Ενωση, θυμίζοντάς τους παράλληλα περασμένες καταστάσεις με τον συγκεκριμένο παίκτη. Σε ό,τι αφορά τον Ντιέγκο Μπουονανότε, φέρεται να είχε συνάντηση με τους διοικούντες τη Γρανάδα όπου ανήκε και θα έπαιρνε το αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα. Τελικά, αργά χτες το απόγευμα αποφασίστηκε να καθυστερήσει μία μέρα η άφιξη του Μπουονανότε στην Αθήνα καθώς οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ήθελαν να δώσουν πανηγυρικό τόνο στον ερχομό του και στην υπογραφή του.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνεχίζουν την προετοιμασία ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Γκαμπάλα την ερχόμενη βδομάδα στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, ο Γιάννης Αναστασίου περίμενε να δει πολλά στοιχεία της μέχρι τώρα προετοιμασίας από τη χτεσινή φιλική αναμέτρηση με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Ισπανία για να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα.

Σημειώνεται πως λόγω του ταξιδιού στο Αζερμπαϊτζάν, οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν ζητήσει η πρεμιέρα για την ομάδα τους στο ελληνικό πρωτάθλημα να γίνει τη Δευτέρα ώστε να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές. Οσο για την Γκαμπάλα, τονίζεται πως ο Τζαβίντ Χουσεΐνοφ, που κατηγορείται για εμπλοκή στη δολοφονία του δημοσιογράφου Ρασίφ Αλίγιεφ, έχει δηλωθεί από την ομάδα του στην UEFA για τα ματς με τον Παναθηναϊκό.

Τέλος, στον ΠΑΟΚ, δύο νέοι ποδοσφαιριστές, ο Ερίκ Σαμπό και ο Μάριν Λέοβατς ενσωματώθηκαν τυπικά στην ομάδα. Και λέμε τυπικά καθώς ο Σαμπό θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προπόνησης λόγω ενοχλήσεων που αντιμετωπίζει. Παράλληλα, αναμένεται να υπάρξει και άλλη μία συμφωνία του «δικεφάλου» αυτή τη βδομάδα. Ο λόγος για τον Τέρι Αντονις, που σύμφωνα με αυστραλιανή ιστοσελίδα είναι κοντά στη μετακίνησή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ